OOh,. mot en intressant blogg!

Jag har fått stark kritik: Jakob tycker att min blogg inte är tillräckligt intressant, att jag inte har något intressant att säga, Inga åsikter bla. Men det har jag. Vilket jag kommer återkomma till sen i något framtida inlägg. Men jag för pressad för tillfället att dela med mej av mina intressanta åsikter. 

Apropå kommentaren från ''mias pojkvän'' : Jag tänker inte sitta o skriva om mein kampf här. jag gör det inte. Det är här mitt ställe det jag skriver vad jag vill. Mein Kampf tvångsskriver jag om på sidan av. Just nu faktiskt.

Den här bloggen ska jag erövra världen med.

Fan vad kul.

 PLUS : Fredrik säger att jakob sitter i skiten.


Jag kunde inte stå emot pressen utifrån längre- grattis alla! Mias blogg är här!

den är efterlängtad, den kommer bli stark, innehållsrik, den kommer ha allt, allt ni vill ha, allt ni önskade. Jag ska tillfredställa allas krav, jag ska öppna min själ för er, där tog jag i för mycket.. hehe. Aja. här är min blogg. Mias blogg. den är fin.

i denna blogg ska jag skriva vad jag gör om dagarna, vad som händer i denna vackra lägenhet belägen i Haninge, en fin förort :p söder om Sthlm. Jag pluggar som sagt journalist, har precis avslutat 30 hp Nyhetsjournalistik 1, jeess, det är skönt. Nu ska jag läsa historia då min inriktning på denna utbildning är: Journalistik med huvudämne historia. Därför sitter jag här med Hitlers intressanta bok Mein Kampf som jag ska fördjupa mig i fram till på fredag.

en sak: YES, G:et på sista tenta var så här skönt: SKÖÖÖNT!
en sak till: Elvis- ge mej en skiva med Elvis nu.

okej, Sara Åberg, den är här nu. Nöjd? (:

Adios. Puss.

shiet, det här kommer bli beroendeframkallande, Onoo, jag som har sämst diciplin i världen:O


RSS 2.0