okeej..

... lars eriksson var så het igår!

håkan- hatten och jag

 vi har en ljus framtid ihop, du och jag håkan- hatt.






I want you. du är iallafall jävligt snygg.:) wohoo. 

blabla.. --> kommer gå ut helvetet. punkt slut.

the end.

halloween-fest kommer nog att ske, jag vill vara exorcisten-flickan, but my hair is too short.

svin trött och svin less

kan sammafatta den här dagen med tre ord: trött,lurad,sliten


fuck you.

another way to die

jag hade en håkan hatt på mig igår och kände mig snyggast i världen.
idag är hela min knäskål blå.
igår hade man det himlans trevligt må jag säga.



bollnäs är fint på morgonen vallsta likaså. fint att snubbla fram på gator med trasiga converse och håkan hatten i högsta hugg, jag njöt nästan lite då. tänkte på Säkert!'s låt sanningsdan ner för backen, över torget och jag älskar älskar den här staden.             ja, det är ju min hemstad. stockholm är också jävligt fint på kvällen har jag tänkt på iaf inne i stan, inte i handen.


come on eileen!

en snabbt inlägg... har precis ätit världens kanske godaste köttfärssås mady by me. Gött! Har lite bråttom, ska iväg och fixa böcker och en grej till mobilen.  sen ska jag och merima iväg på möte med swedenborgarna:) spännande.

imöre kanske jag åker hem som en impulsgrej eftersom Frida kommer hem då, hon vill ju så gärna att vi ska ta en svängom på kära gamla tranan. var faktiskt ett bra tag sedan jag var där. hooho. Okej, då. får se.. OKEJ!:) 

 det finns en äckligt smart man i min nuvarande grupp, han bär hatt och säger ''inte sant?'' alltså.. ''inte sant, Kenneth?''
(kenneth = vår mentor) äckligt.

kan min huvud sluta vara så förbaskat tung, när ska den eviga baksmällan som jag tycks fastnat i gå över?

btw, jag passerar alltid en skylt som det står Paradiset 5km på när jag sitter på bussen till skolan, undrans vad som finns där:) woho.

tröött som ett as. snart blir jag nog sjuk, jippie!

ja, jag saknar dig med, idiot.

mätt o belåten.

finally, som rubriken säger. dagen har hittills var stressig och jobbig..vaknade halv åtta och får panik, seminariet börjar kl.8.00 kastar mig upp ur sängen slänger i mig en smoothie, slänger på mig kläder, halvspringer till bussen. är vid busshållplatsen 07.50 typ. REKORD.  på bussen försöker jag äta ett äpple. Efter en halvtimme i skolan typ. påväg hem, känns det som jag ska spy, den stressiga morgonen, gjorde avtryck.HUNGRY!  Men jag hade ingen mat hemma, då NÅGON ha glömt dörren till frysen vilket resulterat i förstörd mat. :( går och handlar, notan gick på 400 pix, gjorde ont i själen, men äta bör man ju. gick även och hämtade mina böcker, kassarna blev tunga. tog äckelhissen upp till lgh. KAN NÅGON FIXA ÄCKELHISSEN?!? den låter som en stucken gris, hemma: värmer på en färdigkycklinggryta som jag nyss inhandlade. äter upp på 1 min typ. ganska mätt och belåten nu..

dagens slit och släng inlägg är härmed slut. jag är trött nu. sova? näe, först göra en telefonare med mormonerna..

adios.

all by myself!

Jag hör dålig och jag fattar trögt, så ta mig nu om du vill ha mig här, jag har väntat på nån som som du. /


Ensam är stark. Och jag är jävligt stark. 

imorgon? Karaoke? Vin? hoppas.


jacke ska flytta, jag vill önska dig all lycka min kära vän. Nu slipper då Håkan Hellström samt andra irriterande grejer man kan finna hos mig, Men Hellström är ingen sådan faktor anser jag, men tydligen inte min omgivning. C'est la vie.

träffade en helsingborgare härom dagen. sånt därt kan ju bara make my day liksom:D

Siri var förresten 100% frisk, för alla er som undrar. Falskt alarm. Hon är tydligen i himlans bra trim för sin ålder. Det finns däremot en liten varelse vid namn Seija som gör Siri mkt arg och ledsen. Men vi kan ju ta bort långnos. hon är ju en del av oss, och vem kan motstå hennes sorgsna ögon och när hon lägger sig på magen och pussar en i ansiktet, INGEN! Jag tror hennes mamma gillar henne lite, men kanske inte när Seija slår henne med tassarna i ansiktet eller hänger i hennes svans. lilla beja!


Emil Jensen, fruktansvärt bra musik.




bridget jones

avnjöt precis kanske en av de skönaste, tjejigaste filmerna någonsin: Bridget Jones Dagbok, love it. Njöt hela filmen.

igår: italiensk buffé, chokladtårta, present, champagne, vin, cider, vattenpipa. UNDERBART! tack för igår.

idag: regn, virvelvindar, kröp ner i sängen, åt massa tjockisgrejer, och avnjöt Miss Jones. MYSVÄDER



jag lyckas med det mesta: skärde upp tummen igår på en ciderburk. way to go Mia.

nu ska det bli andra bullar..

med nattlinnet ut och in?

så sov jag tydligen i natt fint..

wää.. luktar vitlök, blandat med sprit här. måste diska.

först en dusch, tv, sen sibylla. 


  gayklubb?

idag börjar det nya livet.

jag inte längre vilsen, Lisa.  Ett paket fick mig att öppna ögonen se klart, today is the day. Marie Hägg, nybliven 20 åring ska börja ett nytt liv. Vad det innebär har jag inte reflekterat så mycket över än. menmen..idiot.

yeah. hade möte idag på Riksarkivet, min och Merimas uppsats kommer bli så rolig! En dröm går i uppfyllelse, Jag ska på mitt första sekt-möte. Kenneth (vår handledare) kollade lite misstänksamt på mig när han såg hur det lyste i mina ögon när han talade om sekterna vi bör besöka, jag sträckte mina armar upp i skyn, SOM JAG HAR LÄNGTAT! jaaa,, mormoner,  lestrianer, here we come, tänk om jag blir en av er, så spännande!

(uppfatta mej ej som galen nu) MEN JAG ÄR DET, Mohahaha!

ikväll händer ev. roliga saker. Jag har iaf köpt rosé. 

nunne-livet begins!

Iggy Pop- i'm a passenger. 
anna book irriterar mig.
room-mate har åkt hem över helgen, sakna! Nu ska här levas loppan! adios

20 år, slutet på min ungdom?

igår fyllde jag 20 år. inledde morgonen med att dricka o'boy och kände mig oerhört vuxen. så dä så. avslutade dagen med att göra det där obligatoriska besöket på glasbanken, som det kan kallas i folkmun.



vad innebär nu detta? jag kan definitivt inte gå som barn på bandy längre, eller kan jag fortfarande luras med min tafatta längd? 161 cm.

Ikväll ska jag och jacke se Patrik 1,5, som jag har längtan!

storstadskvinnor faller ner och dör. Träffade min älskade vän Frida häromdagen, otroligt värdefullt må jag säga. Fick kanske världens bästa bok

har varit hemma med och skrivit hemtenta och avverkat en tre-timmars promenix med erika och långnos och trubbnos, samt vart på inflyttningsfest hos en annan frida.

nä, nu ska jag fortsätta och skriva på den där b-uppsatsen, just det, vi har börjat med en sådan, Jag och Merima, ämnet: Amish People och imorgon ska vi till mitt favoritställe Riksarkivet och arbeta. :)

i helgen blir det middag, lite fest, värmdö.

fick förresten blomsterbud igår to my door. Av herr Calle, X antal röda rosor plus en liten nalle, jag tackade och bugade och undrade om jag var värd detta, han: lungt liksom. vilken kille.

jacke (alias min room-mate) spolade inte i toaletten idag, mkt äckligt. hans kommentar: oj, tänkte inte.. (typ)

(det var bara kiss.)

nu ska jag käka lite kladdis till lunch.

RSS 2.0