nu drar vi!

Yeah, då var det dax, dagen D är imorgon! hehe, P & L here we come!

Håkan Hellström kl.23.00 Lördag. MAGISKT!


och jag har fotat bollnäs woxnadalens hemslöjdsförening idag! ''Att väva är min passion i livet'', ja så kan det vara gott folk.

jobba, packa NU!


just lovely.

fan.

nu vill jag verkligen bort härifrån. fyfan.


kroniskt trött?

jag är jämt trött, what's up liksom? mina ögon går det snart inte att kämpa emot, de vill bara stängas och kroppen vill bara bäddas ner. Nu, NU! Men jag har som vanligt saker att ta itu med.

jippie körlek. imorgon kl.8.25 LITE TRÖTT jag kommer att vara.

igår fick man verkligen se en som kunde grina till film, lilla vän, du ska inte leva dig in för mkt:)
 

adios, nu drar vi ifrån den här staden snart sinom tid

in the summertime..

ooh.. aaah. estoy muy trött ahora

ny dag-nya möjligheter?

wää, idag måste jag få ihop planeringen till jobbet, som jag har skjutit på i typ två veckor, men det är drygt och jobbigt att få allt att klicka.

i natt var det mys med långnos i dubbelsängen, sötnöt.

 

adios

piss och skit och aldrig igen..

guud. så här bakis var det längesen jag var... ni skulle inte vilja ha sett mig tidigare idag.. fyfanvilken underbar syn. hej kom och hjälp mig verkligen, jag gav bakis ett nytt ansikte tror jag. kan inte gå och kan inte stå, håret var/är ett litet eget helvete, yeeah. menmen, så kommer frasen: Guud, hjälp mig, sen kommer: Aldrig mer! Men till veckan blir det mkt mer av det goda livet med den bittra baksidan. vi får la se hur det går.

Kvällen blev en total miss- sov över- ingen manda och blev tvångshundvakt. saknar mandie och gänget nu. yeah. Ta dig i kragen Marie Hägg.


dagen efter ...

vad hände igår egentligen? huvudet är typ överkört.. för mkt hostmedicin och vägskyltar..   hej då.

update: middag snart hos manda. Kristin jag måste nästan tacka nej till en återställare. Mia kan inte ta meer. Gränsen är nådd, botten is nådd.  

 
livet bara flyter, kan jag göra ngt vettigt åt det?

och jag sover helt normalt. vaddå, slänga ner allt på golvet? Vad det inte så man sover nu förtiden? ;)

gla midsommar!

potatissalladen är äten och sillen likaså. nostalgisk är jag lite nu. men så är det. På med klänningen och drick ditt vin kvinna och nu ska tårtan ätas också. here we come.

har även jobbat lite: fotat ludde i skogen, nice. han är riktigt intressant och rolig.


adios.

jag ville inte va den som blev kvar.


13:18

den tiden vaknade jag idag. fast egentligen hade jag vaknat redan vid nio-tio- tiden, tack vare min kära täppta näsa. Det är verkligen inte bra o sova för länge, man blir oerhört seg och vi får se om jag hinner göra allt som jag hade tänkt idag klockan är ju snart fem. Usch. hata måsten och hinna saker.

aja. bara kämpa på.
nu ska jag föra över mina 600 bilder sen i helgen, suck. Men det var coolt. Springa runt i foto-väst yeaah. Ett steg på vägen om vi säger så. Och snack med andra fotografer och journalister. IIH! Status Quo, okej, det var ngt speciellt med dem, man märkte att de gamla gubbarna var stora. Speciellt när en i deras crew kollade oss fotografer extra noga: May I see your Photopass? Jag (letandes febrilt): It's okey? darrande röst.. Han (stor och biff): Keep it visible! 

aja, det var mäktigt med andra ord i söndags.  Men jag har aldrig i hela mitt liv känt mig så liten, dum och amatörig! Uff! Men någongång ska man ju börja?!

Körkortet går väl framåt, förutom mina extrema stressattacker vid ett antal situationer, tex. vid ljussignal mm. Darrigt är bara förnamnet, trääna. Uppskrivningen närmar sig tyvärr med stora steg! Darrigt.
Måste klara!

Snart midsommar också. Eftersom mina dagar har bestått av äta, sova, driver, jobb så är planerna inte så stora, blir mys bara. (:

Adios.

- Veronica Maggio- 17 år        kär i.

vilken vecka!

tror jag aldrig har varit så trött som jag har/är varit denna vecka. Jag är sjuk och har typ hostat varje natt vilket har resulterat i noll sömn- perfekt nu när jag ska börja jobba och måste plugga körkort och köra, PERFEKT TIMING!:C mjää.
ingenting blir bra med noll sömn.
igår fotade jag klas klättermus föreställningen, sen hanebostämman och avsluade kvällen med Bollnäs, Världen festivalen. Mitt arbetspass var slut vid 00.45 typ. Nu är jag slut som ett djur. bara o tömma kameran. Imöre är det plåtning i Lenning (hantverkspaviljongen) och sen blire Kilafors Herrgård och Refreshment, Bonafire och sist men inte mints Status Quo! Stooort.  Och jag har mitt fotoleg;) magic card.


god nattt, snart iaf.

Puss och kram, den slitna fotografen med den jobbiga hostan.


oj, vad jag har svikt er mina kära bloggare;)

vad har hänt; snabb update: Flyttat hem till Hälsingland över sommaren, tagit mina första körlektioner, blivit anställd som fotograf (jaa, papprena är underskrivna!) på riktigt, blivit ordentligt sjuk, är sjuk, är i målbrottet, har hosta och feber men jag jobbar och sliter som en oxe trots att mina ögon helst vill blunda och min kropp vill leva i sängen. Men sånt har man ju inte tid med, ojuustja det har varit återträff med gamla Sp-klassen, underbart! och justja, jag har skaffat krull, ett krull som jag har misskött och därför håller på att utvecklas till dreads. :O men, sån't gillar vi. förresten jag och kusinerna var ut en kväll med kan sammanfattas med två ord: vilt och ångest! Men skall göras om.

i helgen ska jag fota festival hemma i bnäs och ev det där rockbandet Status Quo?

aja, det är planer och vad som har gjorts under den senaste tiden.

Ohh, imorgon får jag mitt presskort och mina nya kamera, läängta. Läskigt.. det här är sånt jag har typ drömt om.(: 
Nu gör vi det på riktigt.

jag vill sova nuu. wää..
pressen på det där körkortet är inte såå liten. ''-Tycker du om barn? - Nej. - Kör över dom då''

men fint med sommar i allafall!! eller vad tycker ni?
Puss och hej!

RSS 2.0