Vad händer?

Jag har fortfarande ont i magen, har nu börjat äta fast föda om man säger så. Men har fortfarande ont?! Jobbigt. Det som är så vackert väder ute och jag vill ut på promenix, men nu sätter magen stopp för det hela. Menmen, kämpa kämpa!

Play that funky music!
Jag lyssnar idag på discomusik. Härligt!

Hej hopp, där dog energin, mot sängen.. Suck..

idag har det varit en skitdag.

Ja, vad ska jag tillägga, jag låter rubben göra sitt jobb, förmedla budskapet. Idag var det dagen allt gick snett.

- Ont i magen
- Missa deadline
- Tappa bort dv-bandet
- fucka up alla överlappningar
- ingen mat
- vänta på bussen i en timme pga av avspärrning av vägen enligt polisens beslut.  Kallt och jävligt.
- Kamera krångel. FUCK TEKNIKEN!
- Stress gånger 1000. Kommer jag ens klara av att jobba som journalist? Mindre stressat arbete får man leta efter.
-  världens längsta stativ feat världens kortaste människa.
- 10 nej inom loppet av en minut.

Dagens replik:
''Tur att du inte är Reinfeldt''
säger jag till vår kårordförande när jag inte får den förbaskade kameran på stativet, då den har jävlats med mig 80 gånger.
han säger:
''jag gillar inte Reinfeldt''
och där kände jag hur vår intervju fick en finfin start!

Haft ett långt samtal med min broder nu. Kändes skönt. Han kommer i helgen, likaså pappi! Bandyfinalen here we come, ja det enda positiva i mitt liv. Just nu.

Uffa, vad gulliga Tina och Lisa var idag. Guld värda. Värmde min stackars mage!

Kommer bli södersågad på torsdagens sem, men nu blundar vi och kryper ner under täcket ooh hoppas att det blir en bra dag i morgon. Inget magont och förhoppningsvis kan jag äntligen dra ner på friskis och få utlopp för mina agressioner.

Peace out.


magsjuka.

dålig update har det varit, men jag har varken haft tid eller ork, men jag uppdaterar en snabbis nu:
Förra veckan var oerhört hektisk, gjorde inslag  och var i stort sett i skolan från morgon till kväll, stress! På fredagen var jag helt slut, men tog tag i städningen av lgh som jag hade skjutit på en längre tid. Lgh hade varit ett grustag allt för länge! Pallade inte alls med å umgås med ngn heller den fredagen.. Så jag gjorde fajitas och somnade vid elva, jaa, en fredag. haha. Men jag var helt off. På lördagen vankades 23års fest hos Tina! Det var mkt trevligt, tacos och melodifestivalen och utgång. Dock blev utgången ej så långvarig för mig, ett illamående tog tag i min kropp och tvingade mej hem till my hood. Hickandes på söder släpade jag min arma kropp hem.
Söndagen spenderades i sängen bakis som en gris och ännu en gång skriker det inombords i mig: Marie Hägg borde inte dricka alkoholhaltiga drycker. Så söndagen gick i moll, men orkade faktiskt ta mej ut senare på kvällen, sprang en sväng, ville ej riskera att spy på gymmet, hade tänkt gymma.. menmen. Vaknade i natt vid tre att min mage gjorde hemskt ont. Tänkte: jag är kanske hungrig! Grappade en banan och gick på toa och kissade samtidigt som jag åt min banan. Jag är så fräsch. haha äta och kissa på samma gång! Yuck!  hann inte ens äta upp min lilla babybanan förrän den kom ut i vätskeform i min vita nyskrubbade toalett. Tillsammans med bananen kom lite pannkaka och annat smått å gott. Jag hade fått magsjuka! Har knappt våga ätit ngt idag, för min mage är inte helt okej. Att jag klarade föreläsningen är en gåta. Jag inte vill göra en repris, dvs. att spy i skolan. Att jag pallrade mej till skolan är fan otroligt, men jag fick avboka en intervju, för mer än att lyssna på en kille från tv 4 var vad jag orkade denna dag. Nu ligger jag här med cola, blåbärsoppa och allt fint som hör magsjuka till. Imorgon ska jag upp 6.00 och vara videoreporter. måste skriva påa och spikar nu, PALLAR inte! menmen, ibland måste man göra det man måste. Har så jävlans tidspressat schema nu. fan vad flummigt jag skriver. och vad ordet flummigt är old news fashion, blabla.


Just det: jag är fantastiskt lycklig för nästa lördag står jag på studenternas och hejar på mitt vackra Edsbyn! Fyfan, jag elsker dette laget! HEEEJA BYYYN, HEEEEJA BYYYN! Det där laget är tamefan magiskt!

Stressigt värre.

Idag har vi arbetar med vårt tv-inslag, det var jävligt stressigt, telefonintervjuer dit, samtal dit, research, en flummig och trött reporter och programledare (JAG), ett case, gråta, sova, glad, scoop,  att inte få tag i folk, ingen mat MEN jävligt bra team. :) Sofie, Lisa and Moi, imöre ska vi redigera och spela in spikar.

Jag somnade två i natt. tänkte på den hemska matchen, mår fan illa inför imöre! Nu gör VI det tillsammans Byn! Fy farao vad jag är nervös. KÄMPA! Och tvinga mej inte till ännu en hjärtattck a la VSK semin förra året. Ge oss seger nu! Inga onödiga utvisningar, inget slarv tack. Och ett jävligt dåligt Sirius. (ännu en gång förbaskas jag över hur äckligt bra dom är. Eskult är farligt bra och sen den där mayborn också. Mayborn? Vad är det för namn btw)


Bandy, bandy är min värld nu. Hata och älska.

Nu ska jag vika tvätt och lyssna på MNK, Shanti is back!

Hey ho let's go.

Jag har en värmade ansiktsmask på mig nu, den är rosa liksom mina naglar! Ja, Marie Hägg har rosa naglar, haha, det är bara rester sen i helgen;)

heja röö blå hejaheja röö blå.

Kollar på matchen nu. Byn- Sirius och måste ännu en gång säga, fyfan, Sirius VAD HAR HÄNT? Eskult är magisk. Menmen, vi måtte ta dom där jävlarna!

Maskeraden i helgen= So much fun! Det var så himla kul och trevligt! Ni som inte var där: haha! Där missade ni ngt;) Så var det faktiskt. Tack så mkt folk för i helgen! Vi ses nästa år:D

Puss och hej,

Törnberg for the president. Vilken man, en riktig man!

- update 2:
helvete, spy och gråta.

slut som människa.

De senaste dagarna har jag varit så jävla trött. Vet inte varför. Långa dagar i skolan, mens på G, Sjukdom på G? Vet inte vad som händer, känner mej helt seg i kroppen, orkar nada på träningen.

Imorgon drar jag till Gävle till mina kära kusiner, mys på högnivå! Lördag= FEST & MASKERAD! :D Måtte jag bli piggelin till dess. Men vi ska ju ha mys och peppkväll imöre, så det ordnas nog;)

idag blev jag och Sofie examinerade på vårt inslag, det var vårt första, så det blev en del konstruktiv kritik, men jag tackar och tar emot! Fick iaf beröm för vinkeln! Vi har en tjej som arbetat på Rapport som handledare, jätte duktig och noggrann. Nästa vecka är det dags för inslag 2 och förhoppningsvis har vi lärt av våra misstag, haha. Denna gången skall de få höra norrländska, då det är jag som är programledare, det ni;)

Nu pallar jag inte och skriva mer!

Idag fyller min mamma år, Grattis på dig älskade moder! Har även en moster och gratta: Grattis Anita! Ja, min mamma är tvilling. Tillsammans är dom, haha, jävligt lika och ja, Neapea och Ewe vet;) blodtrycket når höjder och stressen når oslagbara nivåer!

Men jag gillar er ändå!

Tv-inslag och redigering

Längesen man skrev, har haft fullt upp om man säger så! Skola hela dagarna, vi gör tv nu, superkul! Men lite fiffligt, mkt teknik och tunga grejer!  (kamera och stativ är tungt! Undrar hur mitt videorep. inslag blir haha, jag själv bära grejerna och intervjua och sköta kameran?! ) Och det där med redigering är ju så pyssligt också, lite pillrigt, men fint och se resultaten! :)

Cuta, spola, insert, klippbilder, blabla.. mihi!


Nu ska jag käka: Potatis, lax och dillsås!

Maskerad i helgen, längtans!

Jag saknar trubbnos och långnos! Ge mig dom små mjuka varelserna, speciellt Siri, gamla förstående vän och lilla dumma Seija beja!

Edsbyn ångar på nu, yeaah, Studenternas snart. Vi ses där!;)  Bara jag tänker på det blir jag pirrig!

Adios!


RSS 2.0