God jul!

just det lördagen, blev inte som planerat.. fyfan. I've got problems så är det bara. Nu blir julhelgen lugn för min del, en klocka slog rejält i mitt huvud i lördags kan jag lugnt konstatera! ;/

Menmen. Imöre är det julafton= mys. Kommer dock sakna en person som ej är närvarande.. Morfar;/ Saknar dig så.


Aja. God Jul & Gott Nytt år!

Edsbyn vinner derbyt:D

påväg mot norrland

jepps, så är det. Trött som bara fan. Satt uppe hela natten med den där hemtenta, fyfan. Men så blir det ibland.

Nu: sovaa
Imorgon: Fest a la old times!:)

Saknar: MAAAT! Mammas mat. mm, julmat

ska bli jävligt skönt o komma hem faktisk.


God Jul!

Hehe, snöbilder på kurswebben?;) mohaha.


nu har det brytit ut

jepps, jag har feber, svettas och huvudet är ännu tyngre. FAN VAD KUL!  Perfekt timing och allt.

Nä, nu jävlar ska här kureras,skrivas hemtenta och packas fastän svetten rinner längs ryggen likt en flod.


just det. Var på södra sjukgymnastikinstitutet idag: diagnos: mitt vänstra ben är längre än det högra, vilket inte är ovanligt. Men jag måste återgärda det annars blir det ett liv med värk och smärta. Jag ska träffa en ortopedtekniker inom snar framtiden och då skall vi fixa det här:)


Puss och kram allihopa.

Jag är i en dröm. Jag vill bli brevbärare. Jag yrar. I like it like that.

Tips från cochen (frida): Mia stäng balkongdörren om du är sjuk!

Tack, jag förstår mig inte på grejen med att kurera sig själv..

mätt, första gången på länge.

jepps,det är jag. Känns nästan som jag åt upp mig inför ett kommande krig.


till de goda nyheterna: VG PÅ B-UPPSATSEN! jippie,jippie,jippie. skönt när slit ger resultat.


and I'm feellin blue.

jag tror jag är påväg och bli sick. just lovely. så här i jultid. fryser som bara den och huvudet känns helt överkört och för att inte tala om min igentäppta näsa.


det blir en tidig kväll idag. my energi is low.

´´dags att börja bygga!´´ Calle tycker jag borde träna.

fet, fattig, ful

liksom rubriken lyder. så är marie hägg idag. anyway.var uppe alldeles för sent igår. typ till 4, gjorde en nyttig grej, läste ett kap. ur den mörka kontinenten, resten av dagen gjorde jag ingenting nyttigt.

vaknade halv ett idag, nu jävlar ska hemtenta skrivas. aaaarg på mig själv. idiot!

jag har helt enkelt vänt på dygnen.


high drama, high drama!

kom på hur mkt jag älskar denna låt! Låten som jag inte har vågat lyssnat på, men nu jävlar var det dags. Gråter jag?  näe, jag är lycklig. Minnena till låten är fina. Och som det känns nu kommer jag spela den flitigt i jul på diverse fester!


I'm such a dramaqueen.


idag vill jag spy på mig själv

nu har jag proppat i mig massa skit, italiensk glass, vindruvor, köttbullar med pasta. fyfan vad jag mår illa. var jag värd det? nej.




fan, ta mig i kragen någon?

igår tyckte jag synd om mig själv.

igår regnade det som vanligt i sthlm. ingen snö så långt ögat kan se, tråkigt. Enligt samtal från norr är det tydligen hyper mkt snö. Längtar tills jag får se och ta på den snön, de ni!

Apropå mitt förra inlägg, jag hade nog fått en släng av dyselexi. menmen.

det var ju så synd om mej igår. Det regnade som ovannämnt. begav mej in till stan för att hämta min efterlängtade bok- Genushistoria. Gick in på Naturkompaniet och köpte fjällrävenkonken, perfekt! Jag köpte en sån man kan ha datan i med. Min rygg klarar inte av att ha väskor längre, så nu kör jag på ryggsäck. Egentligen är det väl min snea fot som inte klarar ngt längre, så jävla ont. Tur att jag har tid hos sjukgymnasten nästa vecka. Så efter några timmar i stan (fick för mig att jag skulle försöka skrapa ihop lite julklappar när jag ändå var där, det var ganska många fler som hade den tanken igår, jag var konstant svettig och gick runt med min  snea fot), kollade bla på NK's julskyltning, rätt okej, hade varit mer okej om jag varit 5 år.  Sthlm är fint i juletid, fin belysning i stan och allt. Med tanke på att kära bollan har dragit in på sin julgransbelysning.

hm, justja. mamma önskade sig en blender i pärlemofärg. köpte en sån, ovetandes att den var paketerad i en jätte kartong. Så igår var det fråga om att leva eller dö när jag bärandes på ett antal kassar och en fet kartong skulle ta mig hem eller inte i hällregnet. det var alltså om en fråga att vilja leva eller att lägga sig ner i en vattenpöl och dö. fyfan, but I made it. dyngsur. Bättre blev det inte att man inte hade ätit på hela dagen.

en grej som gjorde mej irriterad: förutom samtalet med min bror som igår betedde sig som en idiot. Jo, en ung kvinnan på pendeln, ringer och säger till ngn på sin mobil: hihi, varför ringde du mig så sent igår? ihih, klockan var ju kvart över elva. jag sov, ihihi.

KVART ÖVER ELVA ÄR INTE SENT!

(okej, för sunda vackra människor som henne kanske det är det, men inte för tjocka, finniga icke sunda människor är halv elva inte sent)
kanske överregerade jag. hmm.


Klart Pat att det blir fest i Jul. det är givet! :)



alla hade en vän med en bil

idag var irriterad, irriterad på hon som satt bakom mig i bussen och alldeles för tidigt på morgonen pratade bebisspråk i telefonen! FYFAN! Irriterad igen vid bussen påväg från skolan: ung kvinna dricker kaffe, eller hon dricker inte kaffet hon smuttar som om det vore ngn jävla whiskey, jag ville bara gå fram och hälla kaffet i ansiktet och skrika drick för i helvete!

okey, I might have a problem. PMS! PMS! är påväg.

edsbyn krossade hårt igår. annandagen, längan är stor.


ska nu ta hand om berget på diskbänken och imorgon ska jag handla julklappar!


du tar ju bara små små steg..

... du måste våga chansa mer!
citerar lite fråm Mitt Piano- Små små steg. En av mina favoriter just nu, den och Timos cover på Sugababes About you now, MYCKET BÄTTRE ÄN ORGINALEN! Fyfan, så bra att man blir rädd! Och till den sista favoriten som också spelas flitigt: Frida Hyvänens Dirty dancing!

Allt bara avlöser varandra, B-uppsats- metodtenta-genuskurs.

Apropå B-uppsatsen, fyfan, ska in med den sista versionen nu till veckan och det är så himla jävla skönt (ibland var det ett litet helvete när vi skrev) MADE IT, ja vi är garanterade G, kanske VG! Hoppas! Jag var vaken i två dygn innan deadline för B-uppsatsen faktiskt. Stolt? näe, känner mig mer galen. galen, galen. sjuk, sjuk.

Igår började genus-kursen, så mkt litteratur och seriösa uppgifter, vilket betyder att tiden med med Kenta har nått sitt slut, tiden som var fri och vacker! Nu har Kenta fått klagomål, jag vill iaf inte skriva under klagomålslistan. Jag gillar att inte ha för mkt struktur och inte ha planer över vad man ska göra de närmsta tiden, jag gillar helt enkelt inte att planera! Det var så det var med Kenta, han var mkt bortrest, inte mkt föreläsningar och sem, ingen struktur och sånt gillar jag. Okej, jag kanske verkar konstig. för Kenta verkar kanske inte vara bra, men han är det.  Att planera gör mej stressad, därför har jag bla inte beställt biljett hem till jul trots att folk säger: det kan bli fullt! Men sånt tror jag inte på, jag tar mig hem, lugn.

måste ha en fjällrävenkonken, will buy one soon.

Snart jul, det ska bli underbart! Träffa alla vänner hemma i bollan som kommer hem! Jul är fint. Jag gillar julen.

Tiden går så snabbt! Skönt och hemskt samtidigt.


Ikväll ska jag vara duktig, have to be.

´´Can we bring yesterday back around
'cause I know how I feel about you now
I was dumb, I was wrong
I let you down
But I know how I feel about you now
´´ 
det är väl typ såhär jag går runt och känner just nu. Men jag ska börja med mindfulness nu och då ska ju allt fixa sig? jaja, jag mår faktiskt helt okej nu. Om ni ville veta. (:

en enda vettig sak då

nr.57 is back och det betyder mucho kan jag lova, ååh, jag har saknat dig så!

det var allt för denna gång. tjing!


RSS 2.0