Midsommarafton!

Var längesen jag skrev nu, vilket kan ses som ett tecken på att jag mår bra och har det fint. Skö.... så där började jag mitt inlägg nyss, men min bror började skratta och säga: Vad fan håller du på med? vem vill  läsa det där? haha, vette fan tänkte jag haha.. han tryckte på ESC.. jaja, här är det inlägget. Men kanske ska lägga ner ett tag, haha. Är du ngt jävla psykfall eller? sa han också. Känns inte motiverande längre..

Jag meddelar när min bok har släppts, näeej.. nu kommer han igen.

SOMMARLOV!

Jepps, då var det dags igen, sommarlovet är här.Sista uppgiften är inskickad och jag känner en läskig tomhet.. Rastlöshet och försöker komma på massa saker jag ska göra, borde göra, Marie Hägg, kan du inte bara slappna av känner jag.. Okej, jag ska pröva. Gud vad skönt- nästa år vid den här tiden blir förhoppningsvis sista gången man går till sommarlov- då börjar allvaret, men det är då;) Nu är nu! hey ho let's go.

Brosan fanns med på bild i dagens Ljusnan, fin var han. Från gårdagens bal.

Näe, nu ska jag försöka reparera snuvan och allt, imorgon ska man packa ihop lägenheten och dra mot norrland, känns faktiskt rätt så underbart och skönt, sommaren hemma är bäst. 

Vi synes i Hälsingland då;)
 SOMMARLOV!!

Snorigt värre.

Okej ska försöka summera vad jag har gjort, var ju längesen jag updatade här:
Hm, förra torsdagen åkte jag hem för att gå den där hemtjänstutbildningen.Gick bra, min kusin Sara var där också. Träffade även en gammal vän från Arbrå skolan- tiden, Sandra. trevligt värre: )

 Sen har jag pluggat i massa, gick tex. upp kl.8 i lördags för att få så mkt som möjligt gjort! Då jag allt skulle lämnas in på måndagen. Väldigt skönt å vara hemma, speciellt nu när sommaren vankas, har gått barfota i gräset och tom solat mina vita kortison-armar..På lördagen agerade jag också fotograf på min kusins konfirmation, mkt revligt å träffa kussarna  och speciellt lilla sötnosen Mille. Som vanligt slutade det hela med en galen kväll;)  Haha. Me like. Vi hade liksom extra liv hela kvällen;)

Har även hunnit med en fisketur med gamla gänget hemma hos Michael, så trevligt och det blir nog mer sånt i sommar, då många kommer vara hemma, perfekt!

Marre tar ju studenten till veckan och daamn, jag ska leva mig in i den studenten. haha. Fick precis ett mms på han och några vänner i frack, han är ju på bal idag:)

Idag har jag även varit i skolan för sista gången på länge, så skönt. En inlämning kvar, seb är jag klaar:för denna termin, sommarlov :D

Näe, man kanske ska ta tag i den där sista artikel-grejen samt fortsätta snörvla. Är tokförskyld, en viss broder gick ju hemma med världens hosta och smittade mej, har legat däckad i feber  och allt.. :/  PEPPAR, PEPPAR, detta får inte bli lånvarigt..



RSS 2.0