hela världen är så underbar om är korkad...

picknick igår- mys som fan. ge mej.
stranden idag- bäst.
käkat med berka och biffen- gött.
jobb imorgon-  fota johnny logan- fint.


jag är en vampyr jag suger och spyr.

mon dieu.


idag gjorde jag det 8 gånger typ..

Vad? det får ni aldrig veta... jag ska hålla er på halster..hehe.
ska jag ge en ledtråd? Nej!

mon dieu.

en sak..

låten som fick mig uppför backen idag: Johnossi- 18 karat Gold.
ljuv musik.

I'm such a dramaqueen.

så kommer det väl alltid att vara med mig antar jag? Allt eller inget? Nu eller aldrig? Oj, nu kom jag och tänka på det där gamla tv-programmet där en tjej var som en kille och hette typ Busy? eller ngt..och hennes kompis som var mer kvinnlig i sin karaktär.. aja. whatever. jag lever nu, en este momento, ahora. 

uppkörning- bokad.. farligt.
Fotat Bollnäs Konst- KLART!

i helgen skumparty at tranan. och jag jublar högt. nya skumkanoner och allt, kan denna kväll gå fel?:P och i imorgon är det Björn Rosenström på Långnäs och Poodles i Byn. Vilket utbud det är nudå. Vad ska jag välja. tror jag väljer mig själv.

idag somna jag på jobbet i soffan. fan, vilken skön soffa. detta trots stora intag av kaffemaskinens alla utbud, men inget tycktes hålla mig vid liv. cacao creme, cafe au lait, kaffe med grädde, kaffe med extra socker, cafe melange mm.

Allt kändes bara tomt.

och jag vill ju bara ut fiska, någon?

were are you sältröja? adios.

från och med nu ska jag ha ett hippiesnöre runt huvudet. tror jag. bara en plan.

wää..

gud, vad trött jag är. och jag som har tusen saker och göra
fyfan. Så blire när man måste äta kortison igen. fan.

ikväll vill jag vara full. ja, säg vad ni vill, men det ska jag vara. tror jag om jag orkar.

farligt farligt, men härligt härligt.

jag måste stressa ner tror jag. alla säger det. är jag stressad?

18 timmar

.. så många timmar jobbade jag igår.. och nu kom jag precis hem ifrån en annan plåtning..och ikväll är det en till.. jag somnar nu.. snart. kaffe-hjälp mig.

lalalalala...I love Hambo!

jag har hört hårgalåten X antal gånger idag och mer blir det imöre. OOh, måste sova ska upp fyra!:(


det är rätt coolt med hambo egentligen.

Lilla Hambon- avslutad.

och hur söta var egentligen barnen i teaterföreställningen om Hårgatrollen? Så himla söta och duktiga!

were are you sältröja?

för att citera mig själv och orden är riktade till kusinen(: dålig update har jag märkt detta pga. hinder/ mkt jobb/körkort och listan kan göras längre. men stopp! JAA. just det, jag har klarat uppskrivningen!!!Onsdag 9/7 och hjärtat var i halsgropen..UNDERBART! Till råge på allt så hade Jakob också klarat sin förra veckan så vi kunde fira ihop lite. vin och jordgubbar. c'est la vie(: halbana imorgon. körkort, körkort kom till mig. I helgen ska jag jobba arslet av mej faktiskt, varför? Jo HÄLSINGEHAMBON, uppgift: dokumentera ALLT! jobbtid: 05.30- ca 00.00. gaah. Men vad gör man inte för pengar!;) och nu tolkar vi inte på det sättet. ni vet jaa. precis. nu måste jag fixa trixa massa saker, det blir en lång helg. jag ska fota tomas andersson wij på söndag, jippie! fan det är ju Leffe P på träslottet nu. om man orkade ta sig dit. men jag är trött och ska upp early in the morning imorgon.. okej, adios!

hejdå.

hej då. pissliv bajs. hata. det här går ju inte.

marie, marie, marie!

.....Och Malin hoppar upp på mig, oj, man är verkligen populär hos sina småländska släktingar och teckningar och pappersflyplan får man. yeah. Tack!

p & l har passerat och det var galet och underbart (håkan, håkan, håkan) orkar dessvärre inte gå in på mer detaljer. men jag hade det bra, mkt fint vare i goda vänners sällskap(:  och i alkoholens sällskap. :P (usch vad fjortis hon är som är skriver så) men det skiter jag i.  TACK mina vänner och Håkan för p &l !

btw, jävlar vad bra jag övningskörde nyss, pappa skrek inte en enda gång:O FRAMSTEG? Och jobbet går bra! yeeah. Popis fotograf är man. jävlar vad bra jag är. Och nu måste jag antagligen lägga dit ett ''haha'' för att inte verka för egocentrisk i andras ögon, men ack neeej. idag var jag bra.

Adioooooos.



RSS 2.0