Trött, trött!

Fan jag är så jävla trött!!! Blundar jag nu är jag förlorad. Måste keep on going! Tusen saker å göra, snälla Marie Hägg skjut inte upp dessa grejer till imorgon!! ÅHHÅÅH, blir galen!!

Love child.

En snabb update medans mina ögon är öppna.
Hmm.. helgen har nästan till fullo spenderats i min säng, blir väldans trött av all medicin! Dessutom kan jag knappt vara ute ändå, då pollen gör det oliderligt för mig. Min bror, som har bott här i helgen, fick väldigt tråkigt sällskap av mig kan man säga. Likaså Emil som var förbi en snabbis. Marre var här i Sthlm på lumpenövning. Fjant- lumpen. Onödig skit. Slösa massa pengar på sånt som vi inte ens behöver.. När var vi krig senast? OOh, svara inte: Tänk om vi hamnar i krig. FÖR DET GÖR VI INTE. Bara massa skattepengar som hamnar på fel ställe tycker jag om det hela. Vad tycker ni? Tänk er att många åker hem varje helg och räkna sedan ut resekostnaden på dessa lumpande ungdomar, som VI betalar.  Morr.. sånt här gör mig lika galen som homosexuella- har- en - sjukdom- grejen. Fan, vad irriterad jag blir. Obildade idioter.
Aja. Har suttit och layoutat hela dagen, min ögon blör. På torsdag ska tidningen tryckas! Så det är mkt och göra nu. Helt slut nu. Sibel kom in med en finfin illustration idag till tidningen, Tack Så Mkt Söt! :D Kan det inte bara bli helg så man kan relaxa lite.

Fick förresten jobb på hemtjänsten i sommar, samma tid som Ljp- reporter jobbet:s aja, ett jäkla ihoppusslande blir detta. Tusen tankar i mitt huvud. Sprängning på G!! Och mina prickar är fort. kvar, dock i en mildare variant nu, dvs. de hettar inte och klias lika mkt, men de stör mitt blickfång och jag rår icke för att dra upp tröjarmen.
Aja, kämpa på. Nu ska jag käka fajitas.
Fibes oh Fibes- Love child.

läkarbesök.

Idag har jag som sagt varit på det efterlängtade läkarbesöket. Resultat: Mer kortison och stark kortisonsalva och mer allergitab. ÅÅÅh. kan ju inte äta kortison hela livet. Inte bra och precis som han sa: ´´det är starka preparat´´. Aja. ska käka en hög dos nu i endast två dar. Sen om någon vecka när jag har blivit bättre ska jag åka dit igen och ta olika prover för att få veta vad my problem is. Suck. Jobbigt att inte veta vad det är för fel på en. :(

Aja. Lite good new. Hälsingetidningar undrar om jag har lust och jobba deltid på Ljusdalsposten i sommar, fick ingen bättre tjänst ,då dom har haft neddragningar på sina vikarier. Jäkla ekonomiska- kris- tider! Aja, ett deltidsjobb är inget jag kan leva på i sommar, måste få hela första perioden inom äldreomsorgen nu, annars kan jag ej ta jobbet på Ljp.. Hoppas!! Sen får jag hoppas att jag kan extra jobba lite i augustimånad också inom äldreomsorgen. För det blir minst tre arbetsfria veckor där då..Jah måste ju tacka ja till reportetjobbet, måste få in en fot och erfarenhet! Jag måste ha svar snart från äldreomsorgen om jag får sommarvik där första perioden, för hälsingetidningar förväntar svar snart... Och man får egentligen inte svar förrän i mitten av maj av dom, men snälla gör ett undantag så att jag kan planera lite och så att min oro i magen släpper. Måste vara ekonomiskt tryggad i sommar.
Blabla.. nog om  detta.
Nu ska jag käka lunch.
Sen har jag tvättid kl.13-16, ap mkt tvätt.
Jag och bildredaktören nr2, Anna, måste fixa klart alla bilder till imöre.
Marre kommer ikväll, han ska göra några övningar för lumpen här.
Sen vill jag hinna träna, men känns inte så lockande när man går på kortison och ser ut som ett monster.
Sen måste jag handla decilitermått, mitt rosfria gick sönder imorse, HUR?! Det är liksom gjort av rostfritt stål. Sen gick mitt fina randiga glas sönder. Otursdag, vad ska hända next?

Nu bränns det vid!!
Stress, stress.. Har tusen saker i mitt huvud nu. Känns som allt kommer skita sig. Ge mig lugn och ro!


slutversion.

Hej, det är kvinnan med de brännande utslagen som skriver. JAG DÖR; JAG DÖR! Trots att jag tog två kortison tab. i natt och alvedon hjälper ingenting. hade feber igår. Vad är det som händer?! Känns inte så ok att käka kortison heller bara sådär, utan läkarens rekommendation, men vad gör man? Imorgon vill jag ha svar och få hjälp.
Nu ska jag försöka göra klart slutversionen sen ska den iväg och korras! Sen fixa bilder! På fredag skall allt material till tidningen vara done.

Damn, I'm hot now. Inte på det snygga sätter. Ni fattar. FAAAAAN. jag blir galengalen..

usch, det brinner och hettar.

dagen har gått i moll. Efter ett frenetiskt googlade på min kanske sjukdom har jag blivit depp. Jag har en kronisk sjukdom, maybe, sannolikheten är iaf stor. Känns en aning läskigt, ska jag leva med dessa hemska brännande utslag som knäcker mej,.. ?! jag gruvar mej för natten, det gör så in i helvetet ont. it buuurns. like hell, Nu ska jag svepa lite kortison och alvedon och hoppas att det hjälper mej i natt innan jag blir galen.

jag kan fan inte ha kläder på mej snart... och nu har det börjat nå magen precis som förra året. Jippie beach 2009. jag tänker fan inte visa mej så här... jäkla skit utslag. Ge mig någonting mot detta!! Jag är desperat. ;(

Saker och ting kunde ju ha varit värre, jag är ju inte döende precis. Men jag är en orolig själ. Men tänk er att ha ett tusen myggbett som kliar hela tiden samtidigt som hunden brinner och det känns som den skall trilla av bara man känner på den..

usch, nu blev allt jobbigt;/

God natt.


Mia, hör du?

'' skrik, skrik, aaahh.. MIA HÖR DU? Marre sluuuta!!!  '' ett telefonsamtal mellan mig och bror.
'' Gillar du inte Kiss?''
Jag hörde bara skrik, skrän och ännu mer skrik. Och sen blev jag döv. Fastän Heavens on fire är grejer det.

Idag har jag varit i skolan, haft layout bl.a. gick fint som smort. Fint blev det. Hämtade arb.rapporten som innehöll  ordet BRA x antal gånger hehe;)

Har ringt hälsocentralen också, ska få komma på torsd, sköönt, pallar inte denna skit längre. Dvs. mina utslag som ploppat upp igen i extrem form. Läs inläggen här på bloggen från förra våren. I natt kunde jag knappt sova för det brände så in i norden. Sofie säger att jag har atopisk eksem. Och det är en hudsjukdom som man har hela livet och är ärftligt. Får käka starka tabletter och ha receptbelagd kräm.  Kan ha och göra med min pollen eller min stress.. Jag stressar väl inte? .. jo, tydligen.. massa.;( Aja, bara jag får en diagnos, så jag slipper vara diagnos okänd samt att jag får ngt för detta, ej kortison bara, för det slukade jag förra våren och jag vill ej ha ett uppsvullet ansikte igen.

Nu ska jag vila lite, dålig sömn i natt som sagt..

Roomservice!

Ja, det kan man kalla det när mor och fader har huserat här en helg.
- Mia, du kan inte ha svart nu när det är sommar, du måste ha vita gardiner.
- Va stökigt du har det.
- Marie, (pappa kliar sig i huvudet) den där rosa bollen (min pilates boll) passar inte in här.. ställ den i badrummet.
- Dina sängkläder är ju rosa!!! Har du tvättat dom fel?!
- Vad lite mat du har hemma?!!!

JAG: DET ÄR JAG SOM BOR HÄR!

Haha. Aja, men det resulterade iaf i snajdiga vita gardiner och en fräscht och nytt sängklädessätt. svart och vitrandigt som jag ska avnjuta ikväll. Samt att jag inte hittar ngt i min lgh längre? Knivar i fel låda, vinglasen där, hmm..Men nu är min lgh vårfin iaf. Jag kan visa lite pics sen. som jag lovade för tusen årsedan. Men det är också mysigt att dom hälsar på.

Igår såg vi Buddy Holly the musical. SE DEN or DIE! Den var faktiskt jäkligt bra. schysst musik, och en väldigt SNYGG OCH HET Brolle. Med djup norrländskdialekt. Glosjukan hela kvällen. Ojojo, en sån röst han den mannen. Värsta draget på slutet kan jag lova, publiken stod upp och det var fullsatt. Dansade  och klappade händerna till den ljuva musiken: Johnny be good. DAMN! Till och med fader drog på smilbanden. 

Snygga heta Brolle. Me want.

Nu ska jag käka gröt och fixa matlåda till imorgon. Det blir hårda bud imorgon.

Habibi<3  Du är en stark kvinna.

Till moder Rindhed: Klart ungen ska klä sig som mej! Man har ju trots allt mottagit skolans personligaste klädstil en gång i tiden.:D Det är en ära för mig.

Tips: Söndagsparty ikväll kanal 5 med favoriterna Filip och Fredrik. Damn!

dying to say this to you.

Jahapp. här sitter man och skriver på två artiklar som ska in kl.17. Haft panik över dom hela natten, pga intervjuerna som blev sena igår och jag orkade inte börja skriva då..(orkade= pallade, slöade ihop är nog mer rätt ord). Menmen, det börjar väl ordna ihop sig. Hoppas inte på för mkt påpekande denna gång. Detta är ju vers. 2. Btw, min handledare sa att jag med mina rubriker redan är anställd på kvällspressen, haha. Ska man ta det som neg eller positivt ? Jag får väl ta det som neg efter som jag som journaliststudent ser ner på kvällspress, bara massa dåligt skit och överdramatiseringar! Hahha, kanske just därför jag passar där. I'm such a dramaqueen.Aja, DN och Svenskan ska det ju vara. Helst lite Fokus också, Sofie ;) interntskämt.

Nu läre jag dra i mig en lunch. Sen fortsätta skriva och lämna in. Sen blir det iväg och posta lite grejer, bland annat ett grattis till min bror som tog körkort igår, Congrats! När han ringde sa jag: Du kände dig inge spyfärdig? Sov du lungt?  Marre: Nä, det var ju lungt ju.  Jäkla ko-lugna människa. Avundsjuk. Aja, sen blir det nog friskis senare. Längesen. Gick nog upp några malt och humle kilon i påsk. förbannade öl.

Gissa vem som har blåst upp en pilates bull för hand? jo jag. Rekommenderas ej.
Adios!

Påsken är over..

Påsken spenderades i Hälsingland, väldigt trevligt stundtals, speciellt å träffa de gamla vännerna som hade pallrat sig upp från såväl Tyskland som Hultsfred. Långa vägar. Kul! Vad gjordes? Jo, konsumtion av alkoholhaltiga drycker konsumerades var dag. Resulterade i en väldigt sliten Hägg. Har även pimplat, like the old days. Seriös pimpling då jag och min far for iväg till Byn vid femtiden. Väl där möttes vi av Peter, pappas kompis, och hans lurvige hund Iris och den traditionsenliga påskpimplingen ägde rum, långfredagens pimpling var inte alls samma sak. Det pimplades mer öl än fisk. Speciellt hos min broder som ramlade genom isen två gånger. hahah.

Sen till det negativa: INSKRÄNKTA och WAKE UP! Så känner jag de gånger jag är hem om vissa människor. Fyfan. Snälla om ni kan åk utanför Bollnäs gränser och skaffa perspektiv och se annat. Fyfan. Homosexuella har inte en sjukdom? IDIOTER! Sorligt att se och höra dessa människor. Såna som ni förstör bygden.

Trevligast: Familjen Rindehed Westelius! Fyfan. Underbart var ordet. Ni kan gärna få flytta in här hos mej, 24 kv. trångt och mysigt. haha :)  Snart ses vi igen hoppas jag:)  Habibi<3 Jag, var sleeten i söndags men! Sharpe up!;)

Kristin: Mycket trevligt att öla med dig kvinna. Ses i augusti igen då:D Gärna tidigare.
Stefan gamle man, roligt att träffa dej med. Och Emil inga mer sådana där fyllor a la lördagen. Skärpning;)

Ja, nu ska jag göra en telefonare med en etnolog.




Kan du inte bara säga förlåt människa? Ska det vara så svårt o svälja sin stolthet..;( Sad eyes.

Adios.


i lågor.

Fick precis reda på att min grannes hus hemma i Hälsingland har brunnit ner till grunden. FYFAN! Jag är så hemskt ledsen. Bara att tänka sig in i Lars sits, går inte. Vad ska man säga!? Det hos Lars alla grannfester har varit. Och där har män hängt många gånger sen man var liten liksom. Suttit i hans verkstad på pallen när han meckade med bilar och andas in lukten av bensin tillsammans med olja. Nu finns inte hans hus längre och han har ingenting kvar. FYFAN! Det här så obehagligt och sorligt så jag vette fan. Sad eyes. Alla tankar hos Lars nu.

Tänk er om ens hus brann ner? Alla minnen, alla grejer, fotografier? Hela livet förändras.


hett. het. hetast.

Jag förstår nu varför jag gillar Glasvegas och varför jag lyssnar sönder Daddys gone-låten. Jag är extremt svag för den dialekten, dvs. skottland-dialekten
Daaamn, that's hot.

Okej, ni som vill ha mig, jobba på nu med den skottska dialekten!

;)

svaret var öl.

ja, jag har löst dagens problem med att dricka öl.

Måndagsölen är fin.

Kenta- Just idag är jag stark.

att gå från oövervinnlig till att helvetet brinner och tårarna flödar.

föregående inlägget viskade om en glad och nöjd Marie Hägg. Men känslorna dalade. För det första mer än hälften av mina bilder försvinner från dagens plåtning. Jag tänker: okej, tur att jag knäppte måååånga och av dom jag har kvar är några iaf publicerbara. Tur i oturen liksom. Jag är stolt över mitt mogna tankesätt där, inte för det är ngt nytt för mig, jag tänker mkt positivare nu förtiden faktiskt. MEN, alltid ett MEN. packar ner min kamera och laddaren varav locket till laddare plötsligt faller av och ett helt sånt där chip faller ut. Min NYA laddare är sönder. Hur kul är det när man som fattig jävla student  med fotointresse har försökt knåpa ihop en bra kamera med tillbehör och pungat ut nästan sju tusen för det. Jag blev helt galen. Mina happymoves byttes ut till tårar och mensen talade högt inom mej och har gjort denna kanske incident till ett brinnande helvete. Och jag vill fan inte vara med längre. Varför känns det jämt som jag har otur. Jag hatar mitt liv just nu. Kan jag inte bara få vara glad. Här försöker man tänka positivt, men va fan får man. Gud är emot mig personligen.Är inte alls sugen på och skriva min artikel nu.



WHYYYYY?


JAA!

VG i tv -foto kursen. JUST GREEEAT!

Hej hopp, nu ska här skrivas artiklar med ett pollentungt huvud och en rinnande nos!

Yeah!!

Depp söndag.

Mens och regnväder. Hej då våren?!

En perfekt dag för att leka med bilder iaf..

tralala lilla molntuss..

Jävlar vad lycklig jag är.

Våren har kommit för å stanna tror jag. På med hatten! På med vårjackan och t-shirt ! Mina gamla fred perry shoes och jag var redo för att samla in vårtecken till min kommande artikel om såklart VÅREN! Fann tussilago, videkissar, massa blommor och ankor nere vid Rudan. Och jag bara älskar min nya kamera! Och detta väder gör mig galen!
 

Tiden bara rinner iväg, hundra saker och stå i, snart äre sommar och sol, ge mig! Först påskfirande som innebär fest och traditionsenlig pimpling med öl på menyn.

Popsicle- Not forever.

Balkongdörren är öppen, fy fan vad underbart!

Hey ho lets go!

Har varken haft tid eller lust och bloggat på länge. Gick under jorden efter förlusten, blod, svett och tårar. Fuck you Bollnäsbor om ni klagar på älskade Byn. Ni var inte där och ni har och kommer inte på länge uppleva det som edsbyfans har fått upplevat de senaste åren, det har varit en ''fantastisk tid'', som käre far sa efter slutsignal och tårarna rann ner för kinderna. Fyfan. Guldet är bara utlånat.
Så sleta leta fle jävla avundsjuka Bollnäsare. Kolla statistiken, 50-talet senaste gulder togs? Håll käften era små lortar. Nog om dessa aggressioner.
Vad har hänt on the latest time, jo är mitt uppe i en tidningsproduktion nu, klassen ska producera en tidning och temat är lycka. trevligt och rolig, och framför allt en stressig tid väntas framöver! Jag är bildredaktör btw;)
Vad mer? Jo, var hem en sväng i helgen, det var längesen sist faktiskt.. Hängde med pappa på utställning med Lill Bej, haha, gick inge vidare för vår bråkstake, men det var ju förväntat. För liten och förspetsig nos. haha. Så nu är hon även i officiella sammanhang The Spetsnos! Hennes moder följde med som stöd och uppförde sig exemplariskt. Lung och fin är Siri, älskade trubbnos!

Har köpt en kamera också bör nämnas, finally! Nikon D60 VR. En journaliststudent är ej komplett utan en egen systemkamera ju!:)

Det var lite vad som skett den senaste tiden. Uppdaterade och nöjda hoppas jag?
Nu ska jag hoppa i säng. Det blir en lång dag imorgon.
Btw, gjorde hemgjort potatismos idag, vilken succé! Makalöst gott! Hej då pulvermos!

RSS 2.0