jag orkar inte mer.

ooh.. så less.. leave me alone. vet faktiskt inte om jag orkar detta nu.



Hon är bättre- Lasse Lindh

saknar långnos och trubbnos nu.


du kan få mig hur lätt som helst.

jävla skitdag faktiskt, fått mobilen snodd och allt är en jävla röra. Fick inte i mat förrän 19-tiden, då var det första målet efter frukost alltså. Resultat: sur och grinig. redovisningen jag gjorde var också riktigt kass.

och det blir inte bättre över att alla påpekar: Hur kunde du tappa mobilen?  ja, inte fan vet jag och jag vet att personen som tog den är en idiot. vad ska du med den kassa mbl till? du kan inte ringa med den heller längre. har människor ingen skam i kroppen idag? i våras hittade jag en mbl vid stationen i U-sala och JAG gjorde allt för att få tag i ägaren. Men den som tog min verkar ju vara helt hjärtlös. idiot. 

två bra saker idag dock: jag kanske gjorde världens bästa lasagne, stolt + fick äntligen betyg i de sista kurserna från i våras, godkänd och klar! Historia A ett minne blott.

nu ska jag gå till sängen och jag orkar nog inte diska faktiskt, behöver jag? nej. skönt.
uffa, jag är trött. och det är fredag.

imorgon ska jag få strukturen tillbaka, inget mer: jag gör det imorgon fasoner.

och du som snodde min mobil: hoppas du inte kan sova en blund i natt.



adios.


pulverkräm

jepps, det åt jag igår. märks att man är tillbaka i sthlm och maten är inte lika vällagad som hemma.. men, det går det här med. Ikväll ska jag nog äta ngt extremt äckligt, jippie. rester.
igår gick jag endast till klockan nio,  men kom inte ifrån SH förrän vid elva, satt och pratade med Natalia i kopieringsrummet (!) haha. sen var det bokletande som stod på schemat, först stads vilket resluterade i ett fynd och sen akademibokhandeln som också hade en bok. Sen blev det inte mkt mer gjort den dagen, trots att jag hade storslagna planer.. men jag fyllde i min CSN ansökan och postade den på min joggingtur, bra gjort marie. Om resten av mina måste tänkte jag: tar det imorgon.. IDAG alltstå:(
uffa, det blev sent igår med = vaknade sent idag.. halva dagen gått ju, not good.

nu ska jag fortsätta med min redovisning som jag har imöre.  och posta ett brev.

ohh, vad vill du människa? du bara försvårar min vardag och trasslar. du gör mig galen.

fan vad irriterande med alla dessa frågesportsprog. progamledarna är så kassa. Hon den där spy-tjejen verkar ju hög.

hej då.
höjdpunkten igår: MNK PREMIÄR!!!

back at vallagränd

ja, vad ska man säga, skiten som måste göras har dragit igång igen, OCH jaaaaa, jag ska försöka se positivt på tillvaron. I will try. Vad mer och säga, konstigt att vara själv, saknad, ångest, vilse, några utav de ord som man kan beskriva hur jag känner just nu. Men skönt på ngt sätt att vara tillbaka i skolan, köra igång igen o träffa alla. Rutin i vardagen. TVÅ ÅR KVAR, KÄÄMPA!
Det var helt galet jobbigt igår. men men, nu nya tag.
I höst blir det till och skriva B-uppsats, vilket jag ska göra med Merima(: nice, nice. Så det blir mkt skrivande på egen hand, stora hål mellan föreläsningarna, så underbart skönt, hade inte pallat en tuff höstermin. Jag ska iofs redovisa själv på fredag redan.. menmen, jag tar det imöre.. en annan dag, en annan tid..

jag var typ 99% nära att ta sabbatsår igår. Orken och motivationen finns inte, så jag gört på rutin istället.

uffa, jag kan verkligen inte vara själv i denna lgh, själv överhuvudtaget,.. har jag tur så flyttar Jacke in och blir min lilla sambo, jippie!(:

aja, nu måste jag fixa lite grejer.
adios.

Sakna, sakna massa.

at work..

sitter själv på kulturen, alla har gått för dagen.. jag sitter och fixar med mina bilder för webben, bränner, katogoriserar mm. kommer att ta oerhört lång tid.. det är ju inte lite bilder jag har tagit i sommar. jobbigt. jag är inte något stressad över detta, NEJ inte alls.. allt ska vara klart på fred, PÅ FREDAG!

Ingen skola i höst? PGA en lärarare har klantat till sig.. fyfan.:( aja. får se om jag lyckas registrera mig på hi b ändå. har ju inte fått ngn kallelse alls.. finns inte med på ngn lista, har inte fått slutbetyg,.. OH,.. irriterad till tusen. morr.

yr i huvudet, trött, varm. trött. jag vill gå hem. Inne på 12:e skivan nu.

adios

man kan spy av obehag.

varför finns det inte ett sådant medel som man kan ta och hela minnet raderas ut. det vill jag nästan ha. usch, aldrig igen. farligt område. fyfan. Spy av obehag. klumpen är så stor. spy, spy, spy.


min lilla älskling är iallafall.  tack gud för det.

somnade i soffan, andra bullar idag.

idag ska jag vara den mest effektiva människan någonsin. Inte somna i soffan med kläderna på som igår, vakna upp vid fyra och se ut som en tvättbjörn, borstar tänderna lite lätt och kastar sig i sängen för lite sömn i en bekväm säng, inte i hård soffa med EN kudde. fyfan. Idag började jag dagen med att läsa en Jakt-tidning, förstod inte mkt av innebörden.

hej då.

and I found this boy.

igår sunes sommar- UNDERBAR!

- Håkan vi ska inte till Ankeborg!

- Sol i sinne, brun inne. Rudolf.

och jag fick äntligen ett gott skratt.

Ikväll visas: Vi hade iallafall tur med vädret.
Tid: Runt 22.00
Var: I min säng såklart.

du är välkommen.


att orka..

... ringa viktiga samtal..
.... fixa saker det jag borde ha gjort för typ tre månader
.... ta sig i kragen...
.. gå upp innan kl.11.00 och känna hur det känns att vara vid liv just då. Jag vaknar för sent och kan aldrig somna and that's a problem!
... att orka hoppa över vägen och diket för sno ihop lite blåbär till en paj- Vore gött!
... att orka en massa måste..
.... jag borde ha orkat upp imorse och gjort en i ordning en liten frukost till min kära vän. Men trötthet har ett järngrepp om mig..let me go!! Jag är ständigt trött, eller är tröttheten bara en signal på ngt annat?

måste färga mors hår nu, ATT ORKA!


sunes sommar jag vill se. Fotade han som klippte den filmen igår och jag klämnde ur mig: det är min favoritfilm (ja, det är sant), kände mig rätt dum efteråt faktiskt.


tyst arma kvinna, tjat, tjat. men snart är det tyst, underbart.


för gränserna ska öppnas har dom sagt på radion..

hm.. en ny vecka är slut, snart. allt går så fort. bra eller dåligt? vet ej.
Imorgon ska jag fota linmarknaden i stan och en teaterpremiär på kvällen, efter det utgång kanske.



farligt nära nu.



såg filmen Mamma Mia igår- PINSAM! Jag ville krypa ur skinnet när Pierce sjöng.. och när 50+ tanterna härmade typ grease. Varför gör man så här? musiken var iallafall bra. Och enda posta var att Stellan var med(:









men när längtan blir till gråt ber man klockan skynda på, snälla ta mig tusen dagar härifrån.


ta mig tusen dagar härifrån..

sur-tant tjat massa vill bort hata måsten panikattacker mamma hysteri körkort ångest skjuter upp saker för länge vet ingenting längre.. ja, så här kan man också må. Vilsen. Lost in space, som en viss person sa när han kom till Vallsta för första gången tex.

förlåt för att jag slog sönder dina blommor med övningskörningsskylten då. skit blommor ändå.

fan, vad krävande allt är. alla är. särkilt in this house. arbetsnarkomaner. hur mkt ska man göra innan människor blir nöjda.
aaldrig nöjd.

nu ska jag förmodligen iväg till en tjej, hon heter amanda, vi ska dricka vin och äta gött. I need it. Hon gav mig världens bästa låt kanske: pieces of what. Hon är helt enkelt underbar. En dag som denna kan sånt här bli som syre för en arg och instängd person som jag. sån't här gillar jag. 

nu har jag lyssnar på pieces of what 5 gånger.

alla är så arga och skriker.
glad att jag har hittat batterier till min kära mp3, nostalgi.minnen.

jag måste väl berätta den där grejen då..

jaa,.. i fredags när jag skulle fota Johnny Logan, vilket var ganska svårt då scenen står ute i vattnet och man inte kunde gå så nära och med ett 55 mm objektiv blir bilderna vid en inzommning typ helt värdelösa. Morr.. efter att ha suttit på den där brygga i ca 20 min gav jag upp, bilderna får duga, det blir inge bättre.. jag går upp på en av Orbadens trappor för att få en översiktsbild över hela arrangemanget går jag miste om mitt stora photo-shoot den kvällen. Logan går ut på den förbannade brygga som jag har suttit på i en evighet och där sitter annan fotograf och får säkerligen himlans bra bilder. Jävla skit, tänker jag. Jag vet med mig att jag absolut inte hinner ner till scenen innan han har gått tillbaka från den lilla bryggan. Så jag står där uppe och är bitter. Men jag ger inte upp utan (mkt oväntat) går tillbaka till bryggan och sätter mig i fotoställning och väntar på the big moment, efter några minuter och efter ett antal värdelösa bilder knackar någon mig på axeln och säger ''det finns fler som vill fota här, du har tagit nog med bilder'', säger någon utav de ansvariga för arrangemanget. Jag inser att det inte blev några bra bilder på Logan, FAN, och vänder mig om o kryper tillbaka från bryggan, MEN, vad hör jag: Let her stay! Jag vänder mig om, Johnny Logan har gått ut på bryggan igeeen! Och han går emot mig: Do you want to take some photos? jag (mkt darrigt): ehm..yes.. Som han posar åt mej, ÅT MIG! BARA ÅT MIG!  Han stod bara någon millemeter ifrån mig typ. när sekunderna är över och jag backar tillbaka mot stranden, ramlar med min bakdel i vattnet, Blöt men lycklig, helt varm inombords, jag springer med kameran tryckt mot brösten tänker: Fan, jag behöver inga mer bilder nu, det där var IT. Kommentarer jag möts av: Nu fick du bra bilder. el. De där bilderna kan du sälja dyrt.

fyfan, jag blev berusad av lycka. Helt varm, nästan kär. jag är kär i Johnny Logan. För sen spelas hold me now. och jag är världens lyckligaste fotograf, på orbadens strand lyser marshaller, jag står där ensam i skeenet, men jag känner mig inte ett dugg ensam. Pappor lyfter sina barn och dansar på stranden. livet känns för en stund helt fullkomligt, bara för att jag fick bilderna på Johnny Logan. Ibland kan man vara lycklig.

Hold me now.

jag får dock inte publicera bilderna, då hamnar jag i trubbel.

mon dieu. jag kommer attleva på den där kvällen länge..

en grej: konserten var helt underbar: det spelades elvis, suspicious minds. yeah.

pricken över det sk. i:et

.. jag bryter tån. Jaa, jag måste ha gjort det.. jag vill spy, svimma, gråta, jag gråter: MAAAAAMMA! 
istället kommer lillebror och tejpar en jätte ispåse runt min fot och det gör ju bara ondare, bruten förfrusen tå? det är väl lika bra. piss värdelösa dag.


efter jag har fotat Logan idag vill jag bli pissfull. vore nått det. skittå.

låt mig bli överkörd av en traktor.

idag är det en sån där dag då jag bara vill ligga ner i sängen och låta timmarna gå och hoppas att morgondagen ger mig vad jag vill ha . 

jag hatar att välja saker. tror jag. jag tycker inte om tid, för den går fort när jag vill att den ska stå still. jag hatar ostruktur. allt eller inget.


nu vill jag tillbaka till my hood. stänga öronen, slippa höra. bara vara Mia, bara ha mig själv att bry mig om, inget tjat, jag kan låta disken stå till imorgon, till nästa dag. Om jag hade varit där nu hade jag förmodligen lagt mig på min 1,20 säng slappat, kollat film, ätiti i sängen, inte brytt mig i smulorna. jävla skit haninge- kom till mig. D:21. ångesten är ändå stor.

ibland önskar jag att jag inte kände någonting alls, att jag typ var som en robot. Som bara kunde stänga av  och inte känna någonting alls och knapp som det stod ´´glad´´ på som man kunde trycka på och vips så blir jag glad. magic bottom.



det blir ju aldrig som man vill eller tänkt sig. livet var enklare förr. jag vill leva då. inte nu.


kan blir övertrött? jag är det isfåfall nu. jag vill bara sova, sova bort denna meningslösa dag.


RSS 2.0