L'Oréal har gjort övergrepp på mig.

Okej, inte mig fysiskt och personligen, utan min text. Är riktigt förbannad. Här är man snäll och mailar hela artikeln för kontroll av citat och såna där standard grejer, istället för att endast maila pratminus, så personen får se i vilken artikeln den medverkar i. Med det menar jag inte att man ska gå in och ändra innehållet i hela artikeln. Speciellt inte i andra människors citat- HUR ÄR DEN MÄNNISKAN FUNTAD SOM TROR ATT MAN KAN GÖRA SÅ! ARG. Liksom ändra i vad någon annan person har sagt till mig. HALLÅ!! Och att sen lägga in lite mer om L'Oréal, liksom hade jag vil ha ha mer information om det där kommersiella skitföretaget (ja, jag och VD var kompisar förr. inte nu. iaf inte med hennes assistent) så hade jag skrivit det. Det är mitt urval, det är mina ord, ÄNDRA INTE PÅ DET!! Och dessutom, det är ingen jäkla reklamruta. Det är journalistik inget annat. Fyfan. Vilket jäkla övergrepp, det värsta hittills, och då är man efter dessa år som journaliststudent van att ta skit och kritiserad till fotknölarna. Men det här var bara inte sant.

Ooj, människor där ute slutat aldrig förvånad.

- Fan i helvete.
- Marie.
- Hur fan kan dom göra så här, jävla fan.
- Maaaarie.

Pappa gillade inte mina ordval i telefonen, då han ringde precis när jag öppnade L'Oréals version av min artikel.

Imöre blir det Bollan, var ett tag sen. Hem och göra hemtjänsten utb. Wish me luck.
Hej å hå.

Sommartider hej hej!

Det börjar närma sig slutet för denna termin. UNDERBART! Några sista pill på artikeln. Och lite andra saker att fixa förstås..Men så är det ju alltid, men huvudsaken är att jag kan se ett slut. Nästa torsdag är det min sista dag på SH på ett bra tag, yeah.

I början känns allt som ett kaos för mig men efter många år i skolbänken vet jag att jag brukar lösa det tillslut, så är det även denna gång, den känslan börjar infinna sig nu. Att gå från det där kaoset med massa frågetecken, högar av papper, x- antal mail, telefonsamtal. mm.. å att komma till en text som har en början, slut och ett innehåll som kan funka. Den känslan, att fått en rätsida på en kaos-text, den känslan ni! Samma känsla som att leka med meningar, när man hittat den där speciella meningen eller ordet som man har komponerat själv då älskar jag att vara journaliststudent. Eller när man träffar en person som delar med sig av sig själv och sina erfarenheter till mig som okänd, då älskar jag journalistlivet. Och tänk detta kan bli mitt leverbröd. Att skriva. Och träffa människor av alla dess slag. Coolt.

Idag gick jag upp kl.8 och började skriva, JA, pappa, det lönar sig att gå upp i tid märker jag.
När mobilen ringde- jag tryckte inte på snoozknappen- hade fått ett underbart meddelande av habibi, tack v. Det var bara öppna balkongdörren, starta datan och fram med  frulle. Här skulle skriva- jag hade mål- jag hade någonting att se framemot. Älskade underbara Sommar.

nu ska jag äta en banan och den likbleka kroppen ska ut ( jag). pöss.


missat samtal- riksdagen?

Ja, jag missade precis ett samtal, ringde upp och hamnade hos riksdagen, vem söker mig där? Vad jag vet har jag iaf inte ringt ngn där,.. jag har iofs pratat med EU-parlamentet sthlm, EU-upplysningen mm.. att jävla ringande.  Aja, hur som helst har ångesten nått oanade höjder och en ganska grym stress har tagit sig ombord hos mig. AAAh. Antal tecken skrivna: 0. Deadline- onsd. Kvar tecken att skriva: 8000. My good.
 
Det är ett jävla helvete att få tag i folk. Blev precis pissad på av en snubbe från EU-kommissionen. JAA, hur kunde jag vara så dum att ge fel mailadress och JA hur kunde jag vara så dum att inte ta namnet på handläggaren som hjälpte mig.. Jag är puckad och har PMS, så säger ni ngt elakt till mig nu så gråter jag. Inte bra dag att vara journalist å få skit helt enkelt.  Men det är ett rent helvete att bli omkopplad hit och dit. ÅÅÅH.

Sur och bitterfitta är jag nu. Ett samtal till sen måste jag ta tag i skrivprocessen.
Sen ska jag köpa tvål och göra hamburgare.

så här kan det se ut ibland.


in my house, så här kan det se ut oss mig, observera, det är stökigt.


Utanför mitt fönster.


ligga i sängen väder.

regn, regn ute.. Grått men mysigt. Man vill bara ligga ner och det gör jag. Nu ska jag palla mig iväg till ica och köpa jordgubbs och choklad. Fredagsmys.
Inte feferoni, trots cravings som fan på det..;)

saknasaknasakna

Jag saknar min mamma. Pratade med henne nyss i telen och hon var grymt förskyld. Och då saknar jag henne bara mer. Jag vill ju bara ge henne varmt te och bädda ner henne. Mamma!
 Okej, jag saknar Pappa och smånosarna med och lite saknar jag Marre. Det jag saknar med Marre är när jag kommer hem och han kommer och sätter sig längst ner i min säng och vi bara snackar tills mamma och pappa skriker: Gå å lägg er! Och då är allt som vanligt hemma hos familjen Hägg/Hansson.Alla är hemma. Jag vill hem nu, speciellt jätte mkt också för det vittras om sommartider och massa underbara planer.Och lite jobb.
Det första jag ska göra när jag kommer hem är att fixa detta råtthår, jaa en blondering till ska det bli, nu har jag skjutit länge på det.. Maria kommer väl bli överraskad när jag ringer, blondering nr 2 var ju inplanerad i mars. Menmen, så är det när man inte bor där den enda frisören som får röra ens hår bor. Och när tiden tryter.

Oh, jag måste köpa massa kläder bl.a. till Marres student. Wää.

Jag saknar många personer nu. Bland annat Frida saknar jag mkt. Jag saknar hur du skriker på mig vad jag ska göra, du är så rak på sak sweet. Jag behöver en spark i baken nu;)
Och jag saknar MysManda jätte mkt och ditt mysrum. Kolla på massa hyrfilm och köpa godis på coop.
Sen saknar man ju Patie of course. Vilse i mina skor. :D
Massa kärlek till er.

Sakna är jobbigt.

sminkkriget!

Jess, nu är  jag mitt uppe i sminkkriget. Typ. Men jag berättar inte vad. This is my scoop, haha. Jag och Loreals VD är väldigt tajta nu.
Kan inte bara JENS HOLM höra av sig..Need  a comment.

fortsättning följer.

Fick G på duggan, I'm happy!

Pusskram.. Kämpa på.
Drinkar med Habibi i sommar- ja tack. ;)


Bland papper och demoner.

Ja, nu ska jag gräva ner mig i massa research och allt vad EU: s lagar säger om djurförsök, här ska Dior förhöras, Loreal ska skuggas. Allt ska fram. Marie Hägg ska göra en djupdykning i den nya EU lagen som trädde i kraft i mars nu i år gällande förbud mot tester på djur till förmån för kosmetiska produkter mm. Vad, vem, hur? Varför? Vad händer med ditt smink? Vad görs på djuren? Konsumentjournalistik på hög nivå ska bedrivas.

Nu kommer min telefon att vara varm mot örat, för nu läre jag sätta igång.. Återkommer om en vecka, nu ska jag begrava mig med det här.

Typiskt att man är så jävla trött också och att hjärnan har gått på semester för längesen..


Jag är helt lost i den här djungeln.
Menmen, Nu kör vi! Tre veckor kvar, sen sommar, sol och vänner.

back to the verklighet.

Jess, nu sitter jag här helt själv efter att ha tillbringat helgen med sötisarna Pat och hennes bror Rasmus, som jag helt chockad över för övrigt. Hur blir barnen som honom? Han har varit helt underbar, snäll och go'! Och vad har vi gjort då?

Jo, gått i stan, varit på Rix Fm- festival och igår var det nog årets höjdpunkt: Grönan! Och, ja, alla tre är överens om att vi ALDRIG mer ska åka Vilda Musen igen. Jag tror aldrig har känt mig så nära döden någon gång.  Pulsen var ju på 180 uppe i halsgropen innan vi satte oss i de satans vagnarna.  Vad hade jag lurat in Habibi på, men jag försöktet hålla modet upp, vi gjorde det ju för Rasmus, som var 100% säker på att  han ville åka. 

Resultat: Jag blåhöll Rasmus i handen hela vägen och blundade samtidigt som jag skrek: JAG DÖÖÖR, JAG DÖÖÖR!  Jag trodde seriöst talat att jag skulle åka ut i himlen och sen ner i havet. Årets kort togs iallafall, som jag antar att familjen Rindehed kommer skratta  gott åt ikväll. Nära- döden-kortet. Kan inte annat än hålla med Ralle när vi gick av: ''Jag är lite skakig nu.''
 Vad hade vi gjort mot ungen?  Och framför allt vad har jag utsatt mig själv för. Helt jävla skakig var jag, tårar i ögonen och ett likblekt ansiktet. Men jag och Pat försökte skratta bort det, haha, samtidigt som vi var fyllda av chock och adrenalinet pumpade. Vilda musen borde verkligen gå under namnet: Döden tur och retur. Men we made it babes, OCH FAN VAD STOLTA VI ÄR. 
Det åts också sockervadd med hela fejset. På kvällen myste vi till ESC och käka tacos.  Pat blev kär i den norske grabben. En toppen dag helt enkelt.

Aja. nu ska jag back to min verklighet, plugg och sådant.
Tack Habibi och Rasmus för en mysig helg. Vi ses snart.

Hoppas jag får bra betyg av adoptivmami nu, när man har varit nanny! ;) Hallå, han fick leka med vattenballonger på min toalett och kasta ner för balkongen, hur många tillåter det? Jo, Mia.

I'm in lööööve in a fairytale!

Grattis norge, när ska Sverige förstå att vi läre värdera om vilka vi väljer!! Menmen, Azerbadjan var bäst ikväll sådäså.


Festen fortsätter at Vallagränd. I'm in löööve in a fairytale!:D


jag mår inte bra.

Utslagen förföljer mig, de slutar inte svida och klia. Hela min värld kretsar runt detta, vad är det? Varför slutat de inte klia? Jag kan inte sova och vill framför inte visa mig. I look terrible.  Har blåsor hela munnen. Vill bara gråta. Orkar inte gå i skolan. Orkar inte göra mat. Det här krossar mitt psyke. Och min läkare är ju helt jävla dum i huvudet. Nu har jag SJÄLV gjort i ordning min egen kortisonkur för att jag ska överleva. JAG SJÄLV! OCH JAG HAR JU INGEN LÄKAREXAMEN PRECIS! Men har inte ens läkare det heller så är mitt enda val att ta saken i egna händer. Ataraxen som han skrev ut gav mig bara en grymt jävla hangover.. Har varit helt död idag! ;( Och ja, kliande fortsätter... därför jag ska käka kortison igen på egen hand... Men nu är det tydligen lungt för mig å äta kortison hur som helst, det var ju INTE så bra sist enligt min jäkla läkare. Idiot, idiot. Jag ska be om remiss till hudläkaren för jag är säker på att gårdagens blodprov är negativ..Min läkare hjälper mig inte ett dyft, han fattar ju inte att I'm in pain.

;( I don't feel ok. Jag har min kropp. Hatar dessa jäkla utslag. jag orkar inte mer!!!

Lyssnar på Habibis Youtubeklipp med Timo. Me like al lot.
Imorgon kommer dom <3

WHYY?!

Det har hänt. Det jag har fruktat länge, det var en tidsfråga. Hellmyrs till ärkefienden Bollnäs. DU KOMMER ÅNGRA ATT DU DROG TILL DET SKITLAGET!!! EN MAN GÖR INTE ETT LAG! Till råga på allt sticker Pär Törnberg också, men det är skitsamma.

Prata inte med mig om detta, det svider.
Aja, Byn tar tillbaka guldet, för hjärnan bakom laget är fortfarande kvar: Ola. Och tillsammans med Peter Törnberg kommer de utgöra en toppen tränarduo. Har även haft ett terapisamtal med pappa då vi har gått igenom laget vi har just nu. Ser faktiskt bra ut. Edsbyn har ju byggt sitt lag på många bra spelare, inte bara ett fåtal, det är just det som gör dem starka. Och just det som inte funka för Bollnäs, de har bara en bra spelare Hellmyrs och han kan inte själv få bollnäs på fötter. Max är iaf positiv och då finns det alltså hopp:) 
Guldet är tillbaka i Byn nästa år, utan Hellmyrs, vi har gjort det förut!

Nog om detta.

Hade dugga idag: No comments! Kommer troligvis att få göra min första omtenta, är dock inte ensam om det. Detta pga. av den opedagogiska föreläsaren vi har haft som bara gav oss frågor i stilen: ''jag ska sätta dit dom jävlarna''. Morr. Vi är inte Eu-parlamentariker, vi är för fan journaliststudenter!
Imöre ska iaf jag och tina hem till sofie och granska kvällens tv-nyhetssändning. Kommer få ett speciellt inslag som ska analysera, prata med redaktören och reporten som har gjort det mm. Gut att Sofia snackade in sig hos Örneus så vi fick teama ihop;) Yeah! Sofie hämtar mej och Tina här hos mig imorgon bitti, så slö som jag är:P haha, hon skämmer bort mig, får skjuts från skolan numer.
I helgen grillade vi också hos mig, mkt trevligt! Dracks gott och käkade underbart- Tinas potatissallad var lovely! Sen drog vi till Harrys i stan och träffade Sofies blinddate som var ett psyko. Haha. Fyfan. Glad att Sofie lyckades dissa honom och att han inte vet vart hon bor, dessvärre vet att vart jag bor! :(  Men kvällen var hur som helst trevlig. Om vi får G på duggan blire mer Åkerssons vin kan jag låååva.;) What's loveee? Baby don't hurt me no more! haha.

aja, nu ska jag in i duschen, har sprungit sörmlandsleden!

jäkla utslag/eksem

Jepp nu är den tillbaka. På magen, ryggen, brösten och halsen. Har ring läkaren och bokat tid till nästa vecka. Skulle göra det ändå, oavsett om jag har fått dessa utslag igen eller inte. Ska ta pricktest bla. UUH. Jag tror inte att jag har allergi, förutom pollen då, det här är ngt annat. Kan ha samband med min stress tror jag minsann. Idag har jag städat, skrivit lite EU- tjaffs som jag tror kan vara nödvändigt å veta. Nu måste jag bara plugga in allt. Varit och handlat, haha, rolig grej; jag hade inte pengar på kortet när jag skulle betala. Tur att man är stammis på Ica Haninge så jag gick bara hem och överförde pengar.  Lugna puckar liksom. Det kände faktiskt inte alls pinsamt. Så då fick jag min vattenmelon tillslut. Den ska strax avnjutas.

Oho, hittade en gamla ''sommar skiva a la Mia'' som jag brände för typ två- tre år sedan. Massa bra skit på den! GT, Sommaren i city, Håkan och annat. Sommarens party/ bil skiva är funnen:) Den skall spelas imöre;)

Nu ska jag iväg och springa.
Underbara fredagkväll. Menmen, jag tar helg imöre som sagt.


One day I will become a father of a son

... halleluljaaaaaa! Gamla Ola Salo förälskelsen har blossat upp igen!

Ohh, har fått värsta pluggångesten inför duggan på måndag. EU är så jäkla krångligt. Europaparlamentet, ministerrådet, kommissionen. Ja, allt är som en jäkla sörja i huvudet. Förhoppningsvis hittar jag en rätsida på det hela imöre. Pluggalugga imöre plus städning, träning och handling läre hinnas och ringa till vårdcentralen. Hata dessa måsten, ge mig sommar och ett antal mindre måsten.

Hade förresten en mkt inspirerande föreläsning av den bästa Cristoph igår, han är så jäkla bra. Önska att vi hade han på fler föreläsningar!! Han jobbar på SR och är grävande journalist. Vi fick lyssna på en mkt spännande dokumentär igår. Jag somnade INTE! Vilket jag tidigare i vecka han gjort till EU-gubbens monotoma tuggande.
Kände på Lisas bebis idag!! Så häftigt! Snart kommer den ut:) Som jag sa idag: Jag vill vara med när vattnet går! Sen började jag spela upp lite dramatiska scener: Call an ambulance!! She's having a baby! hahah. Men dom bara skrattade åt mig. Jag har nog sett för mkt film. Lisa sa att när vattnet går är det relativt odramatiskt. haha.Tji på mig.
Gillar vårt nya lunchställe på skolan. Det är mkt hemligt och mysigt. Fast det gick lite för långt när Tina tyckte att vi kunde gå hit även fast vi inte hade skola.

Idag tog Lina den fina körkort, Grattis sys!:)
Jag har iaf tvättat lite idag så jag slipper mötas av ett berg av tvätt i slutet av månaden. Gut.  Och har även ätit årets första mjukglass. Min var väldigt isig. I helgen skall vi grilla.punkt slut. Och Tina ska göra egen potatissallad här. Intressant. Men jag tror på den matnörden;)

Aja, mot duschen.

tell me this night is over.

Damn. Och man är tillbaka till 17 år.Men det var en bra tid.

Miss li.

Jess box. Sitter och lyssnar på Miss li's vackra stämma och försöker tvinga fram sommaren, men det är fortfarande grått och trist ute, deppigt! I helgen var det ju ''sommaren here we come'', menmen, C'est la vie. Fan, jag vill verkligen ha sommar nu! Idag började sista kursen som handlar om EU-valet och jag känner mig noll peppad. Dugga nästa vecka, det var typ ett år sedan jag hade tenta, minst, hur ska detta gå? Jag har extrem tenta-ångest, prov-sals tenta ångest. Och det är inte precis ett roligt ämne heller. Okej, har läst lite nu. Lite intressant och ack så aktuellt. Aja, ju mer jag har å göra desto snabbare går tiden och sommaren kommer närmare. Så ser jag på saken iaf.


Förra veckan var extremt utmattande, men tidningen blev iaf klar i tid och jag ser framemot att ha den i mina händer! :) Hursom helst. På valborg fick jag feber, vilket inte var oväntat. Blir jämt sjuk när jag har haft mkt och sen när det är över och jag har tänkt göra roliga saker så blir jag sicko. Min kropp gör inte som jag vill. Så det blev inget direkt valborgsfirande för mej som hade planer med kära habibi på hemmaplan. Jag var chaffis till moder och fader. Kollade på hockey. Stod och svettades vid majbrasan. På fredagen mådde jag bättre och vädret var tipp topp. Drog till habibi och hennes underbara familj där jag spenderade natten. Kubb spelades, öl dracks och ett ton skratt på detta! Underbart, detta var en försmak av sommaren. Dagen därpå drog jag hem till skogarna och hade huvudvärk som fan, inbillade mej att jag hade fått en hjärntumör typ. Men det kan också vara ett resultat av att jag ramlade i solstolen två gånger in i en husvägg. Plus lite gammal feber på det och där har vi ett bultande huvud. Kändes som jag skulle svimma varje gång jag reste mig upp. Det blev sängläge hela kvällen. Skönt att man var hemma så man fick lite ompyssling.  Fick bland annat mammas hemgjorda pizza, mums!! Igår så drog jag tillbaka hit, hade Emil som resesällskap hela vägen, trevlans:)

Aja, nu ska skriva ihop lite EU-tjaffs. Adios.

RSS 2.0