hej då bloggskit.

härmed avslutar jag min blogg (tillfälligt) jag orkar inte skriva mer för jag har andra saker att göra. Och jag tänker inte skriva vad, det är alldeles för privat för er där ute..men jag har saker o ta tag i och det kommer dominera min vardag och jag vill inte skriva om det. kanske små tillfälliga saker. vem vet. Om positiva förändringar sker kanske jag skriver.. men hejdå. 
jag säger blablablablaaa, jag fattar ingenting..

ADIOS!
kämpakämpa.

hemma.. skönt.

nu är jag hemma, det är så skönt. skitjobbigt kommer det bli o åka tillbaka imöre;/  inte kul alls faktiskt.  wä, separationsångesten.

var på dop igår, det var jättefint och Mille var så söt(: 

I fredags var det utgång som gällde, hade himlans kul med Manda och Ica(: Tackar ni är behövliga människor!

kul att man måste plugga när man är hemma när man vill göra massa annat. OOh, skitliv.

Och fan, jag kommer vara besviken på dej ett tag till. svikare. dopet blev jävligt pinsamt för egen del. Menmen, jag kanske också är en som sviker. Men man måste se skillnad på tillfällen. jag vet att jag inte själv är världens bästa människa.  Men tänk dej in i min situation. tänk om du var jag? ää, orkar bry sig nu.  gjort är gjort och jag hatar att ta med folk på platser där de inte vill vara, vad är grejen med det liksom?

Hästpojken- utan personlig insats.
underbar låt. lyssna vettja!

Blåbär, du är är bra<3

yes,alla hjärtans dag och JA, jag har någon och fira med!

hehe, skrytsam rubbe där..:P förlåt.
nu är jag i Hälsingland, home sweet home, här var det kallt som fasen! Dock är jag inte riktigt hemma än, jag befinner mig nämligen i söderhamn en la familia de mi chico(: men tomorrow bär det av mot skogen, Vallsta! Siri och Seija, favoritmatte är back! LÄNGTA! jag saknar till och med min bror! (: faktiskt.
Idag hände någonting ovanligt. Jag hängde med på föreläsningen, jag visste vad Robert skulle säga innan han sa det, jag kunde historien, jag satt inne på faktat, jag kände mej cool. (: Att läsa innan föreläsningarna är tydligen bra märkte jag, ngt att fortsätta med(: 

anyway, ooh en sak: Igår blev jag skitsur när jakob inte hade någon tandkräm hemma! Men gissa vad som ligger utanför dörren cirka fem - tio min. senare? en tandkräm köpt av fredrik andersson, han är en hjälte! fan, vad du är bra.

- jag fick en jättesnygg sjal av jakob igår, TACK!
- Emma, grattis till ditt syskon(: han var söt. 

aja, ska försöka plugga nu. fast jag vet att det inte går.
glad alla hjärtans dag allihopa, PUSSKRAM!

ögonen blööör.

suttit typ och sträckläst sen kl.18 tiden.. ooh, mina ögon blör och huvudet är söndermalet, jag fattar ingenting av vad som står i böckerna, jag bara ser orden och fortsätter läsa. Måste typ läsa hundra sidor till ikväll för att inte hamna efter för mkt. ligger redan efter.. FÖR MKT;/ satt på sem idag och fattade nada och jag orkade inte ens fatta, inte ens sätta mej in, är jag inne på fel spår må tro?

saker jag vill: sova med jakob nu ikväll. SAKNA

Jag har dessutom hemlängtan, jag ska hem på fredag!!(:

igår kväll blev jag jätterädd förresten.. plötsligt när jag ligger i sängen och läser min ubertråkiga bok, rasslar det till i ytterdörren, jag tänker: Va fan, kan grannarna öppna min dörr ? Hade vi inte universallås? (Jag har nämligen prövat att trycka in nyckeln grannarnas lås.. och, ja, jag får in min nyckel) plötsligt öppnas dörren jag ser faktiskt inte riktigt vem det, har inga glasögon på mej, men sen ser jag och hör, det är ju JAKOB(: snacka om rolig överaskning,. men jag var mest chockad då.. så jag verkade nog inte så glad:p Men det var jag iallafall. Dum, jag är, jakob har ju min extra nyckel..


mer läsning, men jag vet, det blir vänner iställlet, skitliv.

adios adios.

in a champagne supernova..

hejhej!
lördag förmiddag.. back in haninge efter att ha varit i U-sala i veckan. Tess och Anette från BYN är på besök, trevligt(: Vi jätte god mat igår btw. Byborna ska på konsert ikväll(: 
anyway.. jakob ska tydligen bli en riktig bloggare på expressen, så nu känns min blogg obetydlig. men jag ska inte ge upp än.  FAKTISKT INTE. jag ska bli intressant.  han som pissade på min blogg innan. O nu ska han blogga, dubbelmoral.

idag måste jag nog plugga lite, ligger efter som bara den;/ mjää.
 jag ska hem nästa vecka, längtar lite(:  jag ska på dop, Min kusins barn, Mille, ska döpas(: Och jag och jakob har den bästa presenten;) Pippi-bok med exklusiv astrid-etikett.

adios, nu bär det av mot kungsägnen till ola, jag ska hänga lite med konsert-människorna innan de drar.  

JAG SKÄRPER MEJ NU. 

mon dieu.


UPPDATERING:
Tjo.. melodifestivalen deltävling 1 avslutad; AMY DIAMOND ÄR SÅ SÖT ! hon hade en såndär låt som man kommer ihåg. Visste att hon skulle gå vidare. Och Björn Gustafsson är SNYGG.  anyway.. Christer Sjögren är så äcklig. wää. aja.  Melodifestivalen är överskattad. Och Sverige har ingen chans i eurovision songcontest. LÄGG ner, skulle jag kunna säga, men det är för mkt i tradition i det hela så det går inte.  Jag kollar ju på det själv tex.

Har typ varit i Kungsängen hela dagen hos Ola, som hade en väldigt nice lgh. Var där och peppade som sagt inför konserten, som jag inte själv skulle på. menmen, det var trevligt! :) Nu väntar jag bara på tess och anette ska komma tillbaka från konserten, jag har ju tagit fram kanelbullar jue (känner mej som min mamma nu) :P

näe, mot disken.

Sakna!

okej, tredje försökte att skriva ett inlägg som försvinner.

jag orkar inte skriva om allt igen.. så. 


jag tycker om jakob.

RSS 2.0