bloody sunday

igår såg vi mnk live på södra teatern. Det var gut, äntligen fick man se och höra dem på riktigt, lite overkligt. Det kändes nästan som när jag såg Håkan live första gången, ni vet när man ser ngn som är stor för en själv, mnk:arna, eller humorgruppen klungan som de så fint heter, är STORA för mig.
- Jag var ju uppriktigt sagt intresserad!  Hahah. Vilket gäng, norrländsk humor på höga nivåer!  Ni måste se föreställningen! Oslagbart.

Jag har typ spenderat bort mina julklapps-pengar. Inte bra mia. Så ni som förväntas få julklappar av mig, glöm det. närå. jag får helt enkelt hora i här i handen, så löser det sig.
(det var inte jag som skrev ovanämnda)

Ibland önskar jag att det fanns en medicin mot mina tårar. Kan det inte bara sluta. Kan jag inte bli helt utan känslor, bara för ett tag. inte känna ngt.

25 dagar till jul, fy satan vad jag längtar. Julmys. Åka hem och träffa nära och kära. annandagsderby. medmera, medmera.

Ikväll skall jag se Sunes Jul tror jag. Julmysa mig lite sådär.


Sara: Jag ska fråga herrn angående isbjörnarna, känns en aningen bekant.:)


b-uppsats for life.

Vi skriver, vi skriver, vi pratar, vi äter, vi lever B-uppsats for life. okej ljög lite. men nästan.


Edsbyn krossade nykomligen örebro med 9-3, Skönt. bekräftande. kärlek. annandagsderby-biljetterna är fixa,de looking forward too.

Idag torsdag kommer min bror och hälsar på eftersom han ska på högskole mässa i älvsjö. På lördag ska vi  på teater och se Klungan, männen bakom MNK! Som vi har längtan. himmelskt. Jag ska även besöka synsam idag, it's a faktum nu, jag ser dåligt, känner ibland inte igen folk på avstånd. Ett ex. är idag. En person vinkar åt mitt håll, ser inte vem det är, personen kommer närmare, när personen står cirka 10 cm ifrån mig typ, ser jag: Vanja! Heej, jag ser dåligt. Pinsamt. Merima skrattade åt mig. ska även till sjuksysteryster imöre och kolla på min fot, den är sne. fix it.


ps. har satt upp en håkan-tavla ovanför köksbordet samt hängt upp ljuslyktorna jag fick av Ica i fönstret, börjar får en känsla av- jag-kan- bo - här- det - är - rätt -mysig- trots- att ica blir rånat med pistoler och knivar. ds. JAG ÄR RÄDD. Spelar ingen roll att jag är norrlänning och född naken i snön, som Calle tror.

oj måste sova, ska upp snart ju och vara hyper flitigt, fyfan. slänga livet fram och tillbaka på detta vis. Ge mig jul.

yeah, you really got me now..

Love to be kryptisk!

rubriklös

blablablablablaaa. du fattar ingenting.
vi är förlorade vi två sen vi var 17 år.


Var på plats på premiären i Dina Arena. underbart är bara förnamnet. Saknade dock nr 57, uppstod ett antal situationer där han och hans skott vore himlans på plats. Men vad gör det, vi är mästarna, mästarna från Hälsingland, vi är röd och blå och oss kan ingen slå, för vi är oslagbara mästarna. Skönt och vara igång igen. Ikväll är det Sirius som ska få däng, som det så fint heter! Ses på Studenterna i mars, så favorittippade som vi är! ÄNTLIGEN verkar människor förstå det magiska med edsbyn, deras styrka osv.. Ja, det tog bara 5 guld att inse för vissa. Irriterande, dom spelar inte tråkig bandy så säger bara alla som förlorar mot mästarna. usch, jag blev irriterad nu. idioter.

döda mig med vår B-uppsats, ja, tack. närå, det här kommer gå fin fint! va positiv marie hägg. yes, I will.


Fan vad arg jag blev plötslig. mens-mia.

jävla skithöst kom och ta mig.






en snabbis

längsen man var här i detta lilla kryphål. saker jag har gjort under tiden: skrivit b-uppsats (skriver B-uppsats), vart död patient på hallween (mkt trevlig kväll var det bör påpekas), umgåtts, bränt tre fingrar på en kaffebryggare nada mas.

mon dieu


RSS 2.0