långfika & foto.

Tjo!
Snön har tagit Sthlm med storm, vet inte vad jag riktigt ska tycka om det. Lite mysigt är det. Igår när jag var påväg hem från friskis var det mysigt med snö, hur den liksom slog mot mitt osminkande, men ack nyduschade ansikte. haha. Mitt också väldoftande ansikte. Tips: Vanillia och Apple lotion från ACO- luktar ljuvligt!! Fast promenanden var inte lika mysig när man som vanligt möter upp ngt gäng som hänger i gallerian. Ett killgäng:
- Fan, eggen är inte vassa ju!
- Du skulla ha tagit en annan kniv.

Men jag vandrade vidare i gatulampornas sken till ljudet av plogbilar. Jag var säkrad, då jag hade precis köpt 8 packet tändstickor för 12.50 som jag hade i jackan. De var mitt vapen. Jess, det är vad jag går och köper på söndagskvällarna, tändstickor! mihi.
Hursomhelst, middagen blev sådär jobbigt sen,IGEN! Var inte speciellt hungrig då jag hade småätit saltapinnar hela dagen. Men efter jag hade gymmat kom hunger och vältrade sig i min mage. den morrade. Och jag blev sådär skakig som jag alltid blir när jag inte har skött min kost. Jag har lågt blodsocker och borde inte utsätta mig för sånt här. Blir så arg på mig själv!!

Idag har vi börjat med tv och fotokursen. Roligt, bra föreläsare också, han kommer från pressfotografsutb. på Biskop Arnö. :) Har precis lagt in mina bilder, vi hade en deadline kl.19.00 idag. Vi har gått runt och gjort enkäter (förbannade enkäter) och fotograferat ''oväntade vinklar''  idag. Jag, Tina och Lisa hamnade dock på ett cafe i Huddinge där vi satt och värmde oss och pratade i nån timme. Mys! Jag åt hallonpaj, mums! Sen sprang tiden iväg och deadlinen blev för nära och jag begav mig hemåt! Nu ska jag fixa lite, läsa, göra pancakes, springa lite i mördarbacken ev.

Så himla roligt och fota ska ni veta och med bra kameror, fördelen med att vara journaliststudent. Visserligen fick jag förra gången en inte så bra kamera, men denna fick jag min kära Nikon! Wei!

Bilderna på my hood kommer inom kort. Har inte tid idag! Men jag har en ju en finfin kamera här bredvid.

Adios mina kära vänner.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0