bollnäs in my heart

Bollnäs kören vann körslaget. fan, vad jag känner mig lite hemkär. Det här är stort och bra för hederliga Bollan. Jag är lite småkär i Hanna Hedlund. Kom ihåg när jag nea smygfotade hennes kära man, martin stenmarck i långnäsparken, does were the days. det här borde man repa om nästan..

jag är sick, ligger nedbäddad med min svart gos filt. lyckades iaf ta tagi i min dammiga och grusiga lgh idag.. mer än så blev det inte.. fastän jag borde, man borde alltid. fan,jag vill inte vara sjuk, har inte tid ju.blir väl och plågas hela dagen imöre med artikeln som ska in på måndag, för idag orkar jag inte. kul helg.
har iaf köpt nässpray nu, lovely! Natten till fredagen var plågsam.. täppt som fasen i nosen och slut på spray, vilket resulterade i minimal sömn, pollen-nässprayen hjälpte inte ett dugg.

har börjat med en ny ''grej'' jag ska försöka spara så mkt pengar som möjligt, till bla. en kamera, därför har jag beslutat att handla så lite mat som möjligt (haha, kläder och godis är okej:P) endast nödvändiga grejer som mjölk, yoghurt handlas. Idag skulle jag göra ngt med mina rester: pasa och krossade tomater.. köttfärssås och pasta tänkte jag och tog fram köttfärs och tinade..vid sjutiden kämpar jag mig upp ur sängen och börjar på med maten.. ser till min fasa: de krossade tomaterna har möglat! (inte oväntat) huvudingrediens i köttfärssåsen ju! Menmen, då får jag ta vad jag har och det blev: creme fraiche, majs, körsbärstomater, vitlök och sen rev jag i lite morötter och det blev jävlans nice! göttans.

aja, mon dieu.

rolig grej: jag bor ju högst upp i mitt hus, dvs fyra trappor och blir typ jätte andfådd när jag går upp till mig, men det vill ju inte jag visa för andra, så jag håller typ andan hela tiden när jag går uppför trapporna och när jag väl kommer in i lgh håller jag nästintill på och får hjärtstillestånd. ibland är jag konstig. konstiga vanor..

Kommentarer
Postat av: sara

ang. den där roliga grejen; hahahahah :D jag känner igen mig själv, sådär gör jag med om jag tex cyklar i en jobbig backe eller något.. man försöker bara hålla andan och le så fort någon kommer i NERförsbacke, hahahhaah.. soulo! <3

2009-02-04 @ 11:04:43
URL: http://sarablabar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0